Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Υποψίες "κοριών" στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ

Ιδιαίτερα ανησυχητικά είναι τα ευρήματα έρευνας τα οποία δείχνουν ύποπτες δραστηριότητες που ίσως συνδέονται με τηλεφωνικές παρακολουθήσεις στο κέντρο της Αθήνας εκεί όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ.

Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε έρευνα της εφημερίδας "Τα Νέα", η οποία εντόπισε ίχνη υποκλοπών και επεμβάσεων σε κινητά τηλέφωνα σε περιοχές όπου βρίσκονται γραφεία κομμάτων καθώς και σε άλλα κεντρικά σημεία της Αθήνας.

Η έρευνα διήρκησε δύο εβδομάδες και έγινε με ειδική συσκευή.

Τα περισσότερα από αυτά τα "πολύ ύποπτα συμβάντα", όπως χαρακτηρίζονταν από το λογισμικό, εντοπίστηκαν σε μικρή απόσταση από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Συγγρού και αμέσως μετά στην Πλατεία Κουμουνδούρου όπου βρίσκεται το αρχηγείο του ΣΥΡΙΖΑ και στην ευρύτερη περιοχή των γραφείων του ΠΑΣΟΚ, προς την πλευρά των Εξαρχείων και της Σόλωνος.

Ρεκόρ όμως στις καταγραφές ύποπτης δραστηριότητας για υποκλοπές, η οποία δεν φαίνεται να έχει σχέση με τις εκλογές της Κυριακής, εντοπίζεται στο τρίγωνο ανάμεσα στον Πύργο Αθηνών, στην αμερικανική πρεσβεία και στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου.

Συνολικά κατά τη διάρκεια των εβδομάδων, "Τα Νέα" διένυσαν περισσότερα από 400 χιλιόμετρα στο κέντρο της Αθήνας και τα προάστια, ενώ διενεργήθηκαν 17.371 μετρήσεις και καταγράφηκαν 193 "πολύ ύποπτα" συμβάντα.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *