Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Τι αναμένουμε από το Xperia Z4

Ενώ παραδοσιακά η CES ήταν η σκηνή για τις νέες Xperia Z συσκευές, αυτή τη χρονιά η Sony αποφάσισε να κρατήσει τον άσσο στο μανίκι για το Mobile World Congress. Το Xperia Z4 πήρε την έγκριση από τις Ιαπωνικές αρχές για τρεις εκδόσεις παρόχων, της NTT DoCoMo, της KDDI και της SoftBank. Και οι τρεις υποστηρίζουν LTE, συμπεριλαμβανομένου του VoLTE, αλλά και Wi-Fi a/b/g/n/ac.

Η νέα ναυαρχίδα αναμένεται να κρατήσει κάποια χαρακτηριστικά από το Xperia Z3, όπως το σχεδιασμό του και την ανθεκτικότητα σε νερό. Η οθόνη αν και θα παραμείνει Triluminos στις 5.2 ίντσες, θα προσφέρει QHD ανάλυση. Στο εσωτερικό θα βρούμε το νέο 64-bit Snapdragon 810 με 4GB RAM. Η κάμερα αναμένεται στα 20.7MP και θα “τρέχει” Android 5.0 Lollipop.

Μετά το hack στη Sony Pictures, είχε αποκαλυφθεί μια φωτογραφία του Xperia Z4, ενώ τη ναυαρχίδα αναμένεται να πλαισιώσουν τα Z4 Compact και Z4 Ultra (http://www.unboxholics.com/news/tech/leaked-specs-gia-ta-nea-xperia) , καθώς και το Xperia Z4 Tablet Ultra (http://www.unboxholics.com/news/tech/leak-gia-to-xperia-z4-tablet-ultra) .



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *