Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Ηρακλής Γαρεφείου - ΑΣ Πρόμαχοι 2-4

Δυνατό παιχνίδι με πολλές συγκινήσεις , ανατροπές , μικροεπεισόδια και πολλά γκολ επιφύλασσε στον φίλαθλο κόσμο της Καρατζόβας το τοπικό παραδοσιακό ντέρμπι μεταξύ των γειτονικών χωριών Γαρεφείου και Προμάχων.


Το παιχνίδι ήταν δυνατό , είχε πάθος και οι γηπεδούχοι θέλοντας να εκμεταλλευτούν την έδρα τους προηγήθηκαν στο σκορ με απευθείας φάουλ του Μάρκου Περικλή στο 12’.

Οι Προμαχιώτες αντέδρασαν με 2 γκολ το ένα πίσω από το άλλο στο 25’ και 26’.

Το Γαρέφι πριν το ημίχρονο κέρδισε πέναλτι και ισοφάρισε με τον Σίσκο Θωμά.

Το 2ο ημίχρονο επιφύλασσε πολύ ένταση . Ο Σέλκος με πολύ όμορφο σουτ από πλάγια θέση έδωσε προβάδισμα στους Προμάχους στο 53’. Ο Ηρακλής Γαρεφείου πίεσε προσπάθησε να πετύχει την ισοφάριση και κέρδισε πέναλτι αλλά αυτή τη φορά ο τερματοφύλακας των Προμάχων απέκρουσε και κράτησε το 2-3.

Λίγα λεπτά αργότερα ο επόπτης ακύρωσε γκολ για το Γαρέφι και κάπου εκεί προκλήθηκαν μικροεντάσεις με αποτέλεσμα να γίνει μια μικρή διακοπή.

Στο 90’ οι Προμάχοι μετά από λάθος της άμυνας του Γαρεφείου κλείδωσαν την νίκη με τον Αμπάρη να βγαίνει τετ-α-τετ και να κάνει το 2-4.

Αξίζει να σημειωθεί πως το γήπεδο του Γαρεφείου ήταν κατάμεστο (περίπου 200 άτομα) καθώς είναι ένα από τα πιο δυνατά και παραδοσιακά ντέρμπι της περιοχής.


Δείτε τις φωτογραφίες από το ialmopia.gr


































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *