Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

IALMOPIA LIVE: ΑΓΕ Πιερίας - ΠΑΟΚ Αλμωπίας 53-47. Δείτε το βίντεο του αγώνα [ΒΙΝΤΕΟ]

Με το αριστερό ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας, αφού ηττήθηκε στην Κατερίνη από την πολύ αθλητική ομάδα του ΑΓΕ Πιερίας με 53-47.



Παιχνίδι για γερά νεύρα


Παιχνίδι για γερά νεύρα και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς οι δυο ομάδες ήταν δίπλα στο σκορ από το ξεκίνημα και μέχρι τα 3 λεπτά πριν τελειώσει ο παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ Αλμωπίας για ακόμα ένα παιχνίδι κατέβηκε με μόλις (7) παίκτες, με τις πολύ σημαντικές απουσίες των Αρβανιτάκη, Δελόγλου, Σαρακινλή να αποδεικνύονται καθοριστικές για το τελικό αποτέλεσμα. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατέθεσαν ψυχή και με την πολύ καλή τους άμυνα προσπάθησαν μέχρι το τέλος να κλέψουν τον αγώνα και να φύγουν με το ροζ φύλλο από την έδρα της Κατερίνης.

Να σημειώσουμε πως η διαιτησία στο α΄ ημίχρονο ήταν επιεικώς απαράδεκτη, μη σεβόμενη τον κόπο και την προσπάθεια των (7) παικτών του ΠΑΟΚ να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω, ενώ θυμίζουμε πως το ίδιο συνέβη και με την ομάδα του ΓΑΣ Έδεσσας στο ίδιο γήπεδο με τα πολλά παράπονα τους για την διαιτησία.


Διαιτητές: Χρυσάφης - Χατζημπαλίδης


ΠΑΟΚ Αλμωπίας: Εμμανουηλίδης 1, Πέιος 1, Μπάτσος 10 (2), Καλαϊτζής 7, Αβρααμ 1, Τριανταφύλλου 23 (4), Βαρδάρης 4


Δείτε μερικά στιγμιότυπα από το παιχνίδι μέσα από την κάμερα του ialmopia:






Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook!


 



ialmopia.gr

1 comments:

  1. ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΑΣΚΕΜ ΝΑ ΤΟΥΣ XΑΙΡΕΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΕΣΣΑ ΕΚΕΙ ,ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΟΥΣ Ο ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ Β΄ΓΥΡΟ Η Α.Γ.Ε.Π. ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ. ΚΡΙΜΑ.ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ,ΠΑΝΤΑ ΕΔΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *