Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Το πρώτο μαγνητόφωνο παρουσιάζεται από την εταιρία «Wireway» (Σαν σήμερα 31/1)

1985 ολοκληρώνονταν στο Ζάππειο οι εργασίες της διάσκεψης για την ειρήνη και τον αφοπλισμό, στην οποία συμμετείχαν οι πρόεδροι της Αργεντινής και της Τανζανίας,
οι πρωθυπουργοί της Σουηδίας και της Ελλάδας, καθώς και άλλες προσωπικότητες.

1934 ο πρόεδρος Ρούσβελτ ανακοίνωσε την υποτίμηση του αμερικανικού δολαρίου στα 59,6 σεντς και καθόρισε την τιμή του χρυσού ανά ουγγιά σε 35 δολάρια.

1913 επέστρεψε στην Αθήνα ο πρωθυπουργός Ελευθέριος Βενιζέλος, έπειτα από πολυήμερο ταξίδι που πραγματοποίησε στην Ευρώπη για τα ελληνικά δίκαια.






Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο

Μουσική 31/1
1937 Ο Αμερικανός συνθέτης Philip Glass γεννήθηκε στην Βαλτιμόρη της πολιτείας Μέριλαντ. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους συνθέτες του 20ου αιώνα. Ήταν υποψήφιος τρεις φορές για βραβείο Όσκαρ, για τη μουσική στις ταινίες "Kundun" (1997), "The Hours" (2002), "Notes on a Scandal" (2006) και έχει κερδίσει Χρυσή Σφαίρα για τη μουσική στην ταινία "The Truman Show" (1999).

1956 Ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός και μουσικός John Lydon γεννήθηκε στο Λονδίνο. Είναι γνωστός ως Johnny Rotten και υπήρξε ο βασικός τραγουδιστής και στιχουργός του punk συγκροτήματος Sex Pistols από το 1975 έως τη διάλυσή τους το 1978. Το 1977 οι Sex Pistols κυκλοφόρησαν ένα από τα σημαντικότερα άλμπουμ στην ιστορία της rock μουσικής, το "Never Mind The Bollocks, Here's The Sex Pistols". Το άλμπουμ έγινε πλατινένιο σε Μεγάλη Βρετανία και Αμερική. Ο Lydon θεωρείται πρωτοπόρος του κινήματος της punk. Μετά τους Sex Pistols δημιούργησε τους Public Image Limited (PiL 1978-1993). Από το 1975 έχει κυκλοφορήσει ένα επίσημο άλμπουμ με τους Sex Pistols, εννέα άλμπουμ με τους Public Image Limited και ένα σαν σόλο καλλιτέχνης. Το 1995 κυκλοφόρησε την βιογραφία του, με τίτλο "Rotten - No Irish, No Blacks, No Dogs".


Αθλητισμός 31/1
31/1/2011    Μετά από ψηφοφορία 6 εβδομάδων, οι φίλαθλοι της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ αναδεικνύουν τον Ryan Giggs, τον παίκτη με τις περισσότερες εμφανίσεις στην ιστορία της ομάδας, ως τον μεγαλύτερο παίκτη του συλλόγου. Η ψηφοφορία διοργανώθηκε από το Inside United, το επίσημο περιοδικό της ομάδας και το ManUtd.com. Η δεύτερη θέση πήγε στον Eric Cantona και η τρίτη στον George Best.

31/1/1989    Ρεκόρ περισσοτέρων πόντων από μια ομάδα και σύνολο πόντων σε έναν αγώνα δημιουργείται στον αγώνα Loyola Marymount-US International University (181-150)



Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *