Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Άναψε φωτιές ο Ιορδάνης Τζαμτζής - Θα θέσει θέμα ηγεσίας στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας!

Τελικά δεν είναι όλα ρόδινα στη Νέα Δημοκρατία, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ηγεσία της. Ο Ιορδάνης Τζαμτζής, μιλώντας στον Real Fm 97.8 τόνισε ότι έχει τις απόψεις του και θα θέσει μεταξύ άλλων και θέμα ηγεσίας του κόμματος στο συνέδριο. 

«Θα πάω στο συνέδριο και θα καταθέσω την άποψή μου. Μέσα σε αυτά θα είναι και η ανάγκη να υπάρξει και η αλλαγή ηγεσίας. Υπάρχει πραγματικά μεγάλος προβληματισμός στα στελέχη της παράταξης. Ο κόσμος ζητά να συζητηθούν τα αίτια της ήττας και να αποδοθούν ευθύνες», τόνισε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ξεκινήσουμε να συζητούμε για την ήττα. Δε νομίζω ότι θα δημιουργήσει εσωστρέφεια το γεγονός ότι θα καθίσουμε να βάλουμε μία σειρά από θέματα και να προσδιορίσουμε τη φυσιογνωμία του κόμματος. Πριν από τις εκλογές είπα ότι αν δεν με θέλετε στην παράταση, στην οποία πολλοί με βρήκαν, πάω σπίτι μου. Στην Πέλλα είχαμε κυριολεκτικά ένα στημένο ψηφοδέλτιο. Δεν μπορεί οι μόνο τρεις βουλευτές να είναι τα άτομα τα οποία θα κάνουν δουλειά. Μου έβαλαν δίπλα συγγενικό πρόσωπο από την ίδια περιοχή», σημείωσε και κατέληξε:

«Αυτό που με πικραίνει είναι να ακούω τον κ. Λαφαζάνη να λέει ότι θα πάμε αφορολόγητο και στους αγρότες. Το φώναζα ένα χρόνο μαζί με τους συναδέλφους μου. Το φωνάζαμε και δεν μας άκουγε κανείς».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *