Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Παράθυρο επικοινωνίας του Δημάρχου Αλμωπίας με τους πολίτες

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος στην προσπάθειά του για ουσιαστικό διάλογο με την κοινωνία, εγκαινιάζει έναν νέο θεσμό.

Συγκεκριμένα, κάνει γνωστό πως κάθε Πέμπτη από τις 8:30 μέχρι τις 11:30 το πρωί καθιερώνει την «ώρα του δημότη». Φυσικά, η πόρτα του Δημάρχου είναι ανοιχτή καθημερινά για όλον τον κόσμο, όταν το πρόγραμμά του το επιτρέπει, ωστόσο η συγκεκριμένη ημέρα θα είναι αφιερωμένη ειδικά στην επαφή του με τους συμπολίτες μας.

Ο κ. Μπίνος σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Πρόκειται για έναν νέο θεσμό τον οποίο θέλουμε να καθιερώσουμε, με στόχο την άμεση καταγραφή των προβλημάτων του τόπου μας. Η επιθυμία μας είναι να δώσουμε στους συμπολίτες μας τη δυνατότητα να εκφράσουν τις απόψεις τους, να ενημερωθούν για θέματα που τους απασχολούν και να συμμετέχουν με αυτόν τον τρόπο ενεργά στη διοίκηση του Δήμου. Μένοντας πιστοί στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις, δίνουμε λόγο και ρόλο στον κάθε συμπολίτη μας ξεχωριστά και τον καλούμε να συνεργαστεί μαζί μας με στόχο το καλό του τόπου μας. Θεωρώ πως μία κοινωνία πρέπει να έχει ως βάση ενεργούς πολίτες και σε αυτά τα πλαίσια σκοπεύουμε να κινηθούμε ως Δημοτική Αρχή».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *