Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Διορθωτικά μέτρα σε παιδική ζακέτα για επικίνδυνο κορδόνι

Διορθωτικά μέτρα που αφορούν σε 220 τεμάχια παιδικό σετ φόρμας - ζακέτα με κουκούλα και παντελόνι - με κωδικό 402583, διαθέσιμα προς λιανική πώληση, που φέρουν επικίνδυνα κορδόνια στην κουκούλα της ζακέτας πραγματοποιεί η εταιρεία Champion Europe S.p.A. - Υποκατάστημα Ελλάδος, όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί στην εταιρεία καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα, εκ μέρους οιουδήποτε καταναλωτή, ενηλίκου ή ανηλίκου.

Οι πελάτες χονδρικής της εταιρείας, που έχουν ήδη παραλάβει τα συγκεκριμένα προϊόντα, ενημερώθηκαν προφορικά σχετικά με τις διορθωτικές ενέργειες στις οποίες και θα πρέπει οι ίδιοι να προβούν, έτσι ώστε να προϊόντα να καταστούν ασφαλή. Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές, που αγόρασαν το προϊόν αυτό, να το χρησιμοποιούν, αφού πρώτα αφαιρέσουν το κορδόνι από την κουκούλα της ζακέτας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την εταιρεία CHAMPION EUROPE S.P.A. - ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ και συγκεκριμένα με τον κ. Τρύφωνα Μουρλά, στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6146333.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *