Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Ανακοίνωση ΚΕΑ Αλμωπίας

Το ΚΕΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κάνει γνωστό στους παραγωγούς – κτηνοτρόφους της επαρχίας Αλμωπίας ότι θα ξεκίνησει η υποβολή Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ) 2015 απο ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 στα γραφεία του ΚΕΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ απο της 08:00μ.μ. 16:00μ.μ. Αίτηση πρέπει να υποβάλουν όλοι και να δηλώσουν όλη την γεωργική – κτηνοτροφική εκμετάλευση τους .
ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ Η φετινή χρόνια είναι καθοριστική γιατί θα δοθούν καινούργια δικαιωμάτα που θα ισχύουν απο φέτος και έως το 2020.

Η καταλητική ημερομηνία θα είναι 15 Μαϊου 2015, γιατί απο της 16 Μαϊου 2015 θα δοθούν τα νέα δικαιώματα.
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1) ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ 2014
2) ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
3) Ε9
4) ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΤΡΑΠΕΖΗΣ
5) ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ – ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΗΡΙΑ
6) ΜΗΤΡΩΟ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΩΝ(ενημερωμένο)
Τα δικαιολογητικά για την Εξισωτική Αποζημίωση θα πρέπει να κατατεθούν με ευθύνη του παραγωγόυ μετά την ολοκλήρωση της φορολογικής δήλωσης του 2015.
Για περισσότερες πληροφορίες :
Στα τηλέφωνα 2384021380 στο τμήμα του ΟΣΔΕ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Για το ΚΕΑ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΝΟΥΣΚΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *