Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Παρέμβαση της Θεοδώρας Τζάκρη για λύση στο θέμα του ΙΚΑ Αριδαίας

Η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θ. Τζάκρη συναντήθηκε με τον Διοικητή του ΙΚΑ Ροβέρτο Σπυρόπουλο προκειμένου να εξευρεθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση προς όφελος του ΙΚΑ Αριδαίας και των πολιτών που εξυπηρετούνται απ’ αυτό.

Η κ. Τζάκρη επεσήμανε στον κ. Σπυρόπουλο ότι σε μια περίοδο που οι πολίτες προσπαθούν να εμφανιστούν όσο πιο συνεπείς γίνεται στις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις προς το ΙΚΑ, η διοίκηση του ΙΚΑ οφείλει να σταθεί δίπλα τους και να μην κλείνει ζωτικής σημασίας δομές του κράτους όπως αυτή του καταστήματος ΙΚΑ Αριδαίας.

Ο κ. Σπυρόπουλος βρήκε τα επιχειρήματα εύλογα και διαβεβαίωσε τη Βουλευτή ότι δεν προτίθεται να κλείσει το κατάστημα του ΙΚΑ Αριδαίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *