Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Νέο gaming laptop από την Gigabyte (pics)


H Gigabyte παρουσίασε το νέο gaming laptop με την ονομασία "P37X". Η νέα gaming laptop πρόταση της Gigabyte έχει οθόνη των 17,3 ιντσών, ανάλυσης 1080ρ, ενώ το βάρος της συσκευής ζυγίζει 2,8Kg και το πάχος βρίσκεται στα 22,5mm. 

Ο επεξεργαστής που χρησιμοποιεί είναι ένας Intel Core i7 4720HQ στα 2.6GHz ( 3,6GHz turbo), έχει RAM που φτάνει τα 16GB, χρησιμοποιεί μία GeForce GTX 980M και υπάρχει η δυνατότητα πολλών επιλογών για αποθήκευση. Το laptop έρχεται με πλήρες backlit πληκτρολόγιο με 5 macros, Blu-ray Rewriter και μία mini-DisplayPort που έχει τη δυνατότητα για 4Κ output.

Ακόμα δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία τιμολόγησης από την Gigabyte, αλλά η τιμή αναμένεται να είναι αντιπροσωπευτική των specs του.









unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *