Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Στα 4α Κούλουμα στον Εξαπλάτανο Αλμωπίας [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Καθαρά Δευτέρα (23/2) και παρά τις περίεργες καιρικές συνθήκες ο κόσμος της Αλμωπίας γιόρτασε τα Κούλουμα και φέτος.


Συγκεκριμένα η Τοπική Ηλεκτρονική Εφημερίδα του ialmopia παραβρέθηκε στον Εξαπλάτανο, όπου για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν τα Κούλουμα από τον Μορφωτικό Σύλλογο Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης".

Το γλέντι πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου Εξαπλατάνου και περιελάμβανε πολύ φασολάδα, άφθονο τσίπουρο και ζωντανή μουσική, χωρίς φυσικά να λείπουν η καλή διάθεση και το μεράκι των διοργανωτών.


Ευχαριστίες από τον Μ.Σ. Εξαπλατάνου "Μενέλαος Λουντέμης"

Με επιτυχία διοργανώθηκαν φέτος τα Κούλουμα από τον Μορφωτικό Σύλλογο "Μενέλαος Λουντέμης" Εξαπλατάνου. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του παλιού δημαρχείου Εξαπλατάνου λόγω καιρικών συνθηκών.
Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθειά τους, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία τους και φυσικά τον μάγειρα Γιώργο Χατζηαντωνίου για την άψογη εκτέλεση των εδεσμάτων.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας.
Στόχος μας να γινόμαστε καλύτεροι μέρα με τη μέρα.
Ακολουθήστε μας στο facebook: ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ "ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ" και στην ιστοσελίδα: http://www.menelaoslountemis.gr/


Δείτε τις φωτογραφίες του ialmopia:


































ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *