Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Η Spigen αποκαλύπτει το Galaxy S6 Edge

Ενώ όλοι προσπαθούν να μαντέψουν το design των Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge μέσα από τα teaser της Samsung, η Spigen, κατασκευάστρια θηκών για κινητά τηλέφωνα, ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Facebook την πρώτη εικόνα του Galaxy S6 Edge. Όπως μπορείτε να δείτε, ορατή είναι μόνο η εμπρόσθια πλευρά, μιας και η οπίσθια καλύπτεται από τη θήκη, αλλά είναι αρκετό για να διακρίνουμε δύο edge οθόνες. Επίσης βλέπουμε ένα μεγαλύτερο σε ύψος home button και στην πίσω μέρος μπορούμε να διακρίνουμε τη νέα διάταξη του LED flash και του αισθητήρα καρδιακών παλμών, οι οποίοι είναι τοποθετημένοι πλάγια της κάμερας και όχι στο κάτω μέρος της όπως ήταν στο Galaxy S5. Η φωτογραφία φαίνεται να είναι γνήσια, αφού η Spigen έχει κάνει από τώρα διαθέσιμες τις θήκες της για προπαραγγελία, ξεκινώντας από την τιμή των $10.99.

Εν τω μεταξύ, νέες πληροφορίες που παρείχε το SamMobile αποκαλύπτουν πως τα Galaxy S6 και S6 Edge, δε θα έρθουν με 20MP κάμερα, αλλά με 16MP και τον αισθητήρα της Sony IMX240, ο οποίος είναι ο ίδιος που χρησιμοποιήθηκε στο Galaxy Note 4. Η απόδοση όμως δε θα παραμείνει ίδια, αφού η Samsung έκανε τα μαγικά της στο φακό αλλά και στον αισθητήρα και περιμένουμε αυξημένες αποδόσεις, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπως άλλωστε έχει κάνει ήδη tease η Samsung.

Τέλος, όπως αποκαλύπτει η KoreaHerald, η Samsung πρόσφερε μια πρώτη ματιά από τις νέες συσκευές της στους αντιπροσώπους μεγάλων παρόχων κινητής τηλεφωνίας, όπως T-Mobile, Sprint, Vodafone και Korea SK Telecom. Σύμφωνα με την αναφορά, μερικοί από αυτούς ισχυρίστηκαν πως τα νέα τηλέφωνα "είναι τα καλύτερα από οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει η Samsung", ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν για το Edge μοντέλο, το οποίο ισχυρίστηκαν πως "είναι καλύτερο σχεδιαστικά και από το iPhone 6".



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *