Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Μην αναβαθμίσετε σε Lollipop αν έχετε Nexus 5

Το Project Volta που ήρθε μαζί με το Android 5.0, ήταν κάτι που οι κάτοχοι Nexus 5 ανέμεναν με αγωνία, για να βελτιωθεί η διάρκεια ζωής της μπαταρίας της συσκευής. Υπάρχουν αρκετές αναφορές τις τελευταίες μέρες για συγκρίσεις της μπαταρίας μεταξύ KitKat και Lollipop και φαίνεται πως τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. 

Ενώ συσκευές όπως το Galaxy S5 και HTC One M8 έχουν βελτιώσει τη διάρκεια της μπαταρίας τους κατά 11 και 6 ώρες αντίστοιχα σε standby χρόνο, στο Nexus 5 βλέπουμε μείωση της διάρκειας κατά 2 ώρες. Μπορεί να μην είναι μεγάλος χρόνος για standby αλλά μειώνει την ήδη κακή διάρκεια της μπαταρίας από 40 ώρες με το KitKat, σε 38 με το Lollipop, ενώ η διάρκεια ομιλίας επίσης μειώθηκε κατά 6 ώρες.


unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *