Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Η μεσαιωνική γοητεία - Στο σφυρί πολυτελής πύργος του 12ου αι. με 115 δωμάτια και 100 μπάνια (pics)

Ενας εντυπωσιακός πύργος του 12ου αι. βγαίνει στο σφυρί. Διαθέτει 115 δωμάτια και 100 μπάνια και βρίσκεται στην παρθένα εξοχή της Τοσκάνης στην Βόρεια Ιταλία.



Οι υπέρογκοι φόροι αλλά και το κόστος της συντήρησης έχει αναγκάσει πολλούς ιδιοκτήτες να θέσουν προς πώληση τα πολυτελή κτήρια.


Το εξαιρετικό αυτό κάστρο, που θυμίζει την αίγλη μιας άλλης εποχής, βρίσκεται σε ιδιοκτησία 1556 στρεμμάτων και πωλείται για 32 εκατ. δολάρια.


Υπάρχουν περισσότερα από 45 στρέμματα με αμπελώνες καθώς και ελαιώνας 1.500 δέντρων γύρω από το πύργο. Ακόμα υπάρχουν τέσσερις πισίνες επί του ακινήτου και δύο ιδιωτικές λίμνες.











Πηγή: pinnokio.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *