Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Σάββατο 7/3 τα Ζώδια!


Γενικά: Αν μπορείς χωρίς καβγάδες και με συνοπτικές διαδικασίες να περάσεις καλά χωρίς να χάσεις το ενδιαφέρον και την ενέργειά σου σε αντιπαλότητες με άλλα άτομα, καλώς. Αλλιώς να κάτσεις στα αβγά σου και να επικοινωνήσεις μόνο όταν είσαι σε καλή διάθεση.
Ερωτικά: Η επιθετική σου φύση μερικές φορές χρειάζεται συμμάζεμα και θα πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους για να μπορέσεις να εξελίξεις μια κατάσταση και να μην δημιουργήσεις χάσμα ανάμεσα σε εσένα και τον Ζυγό ή τον Αιγόκερω.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι συμμαχίες και κυρίως συνεργασίες με άτομα που είναι αρκετά εξελιγμένα για να μπορούν να καταλάβουν τα ταλέντα σου και την δυναμικότητά σου. Εσύ μπορεί να θέλεις να ηγηθείς μιας κατάστασης αλλά πιθανόν τώρα να πρέπει να υποχωρήσεις για να μην δημιουργηθούν εντάσεις.




Γενικά: Θα περάσεις σε μια φάση που αντί για επίθεση θα αρκεστείς στο να ησυχάσεις και -γιατί όχι;- να συμβιβαστείς με τα άτομα που είναι γύρω σου. Μπορεί να σου φαίνεται σαν αδυναμία ή ακόμα και κολακεία όταν καλοπιάνεις τον οποιοδήποτε που έρχεσαι σε επαφή. Αυτό που χρειάζεται να επιμεληθείς οπωσδήποτε είναι η εμφάνισή σου που πρέπει να είναι προσεγμένη.
Ερωτικά: Αν έχεις σκοπό να χαμηλώσεις τους τόνους και αντί να περάσεις στην αντεπίθεση, να συμβιβαστείς και να πάρεις εσύ τηλέφωνο ή να δώσεις τον στίγμα σου με τον Κριό, Ζυγό ή Τοξότη θα σε βοηθήσει να μην περάσεις σε απόλυτες λύσεις που τελικά δεν θα έχουν το ίδιο θετικό αποτέλεσμα για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφουγκράζεσαι τι θέλουν οι άλλοι από εσένα και καλά κάνεις, αλλιώς θα χάσεις το στοιχείο της αυτοσυντήρησης και ίσως θεωρήσεις ότι πρέπει να κάνεις υπερβολές για να σε βοηθήσουν τα άλλα άτομα που αυτή την στιγμή τα χρειάζεσαι περισσότερο από ποτέ.




Γενικά: Μια απόφαση που μπορεί να είναι επιλογή για γνώση, θα σε δραστηριοποιήσει και θα σε βάλει να ασχοληθείς με πολλά και νέα πράγματα τα οποία θα σε αναβαθμίσουν. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις και μάλιστα γρήγορα είναι να πάρεις αποφάσεις γιατί μερικές φορές το συζητάς, το συζητάς και μετά το αφήνεις γιατί πέρασε ο χρόνος και εσύ είσαι ακόμα αναποφάσιστος/η.
Ερωτικά: Σχεδιάζεις να μην αφήσεις τα πράγματα φλου. Και μια απλή γνωριμία να έχεις κάνει θα είναι καλύτερα για σένα να πάρεις πρωτοβουλία να μιλήσεις για να έχεις εσύ το πάνω χέρι. Ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι υποψήφιοι για νέα γνωριμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις οτιδήποτε κάνεις να έχεις την εν λευκώ έγκριση κάποιων συνεργατών γιατί πιστεύεις ότι για να πετύχεις θα πρέπει να σπρώξουν και άλλα άτομα με τα οποία θα τα έχεις καλά. Πάντως αν έχεις κάτι στο μυαλό σου και είναι μπερδεμένο καλό θα ήταν να το συζητήσεις για να ξεκαθαρίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις.




Γενικά: Χρειάζεσαι συμβιβασμό και αυτό είναι κάτι που σου είναι πολύ δύσκολο γιατί τα παίρνεις όλα μονοκόμματα και συναισθηματικά, οπότε χάνεις εκείνη την ευελιξία και την εξυπνάδα που μπορεί να προέρχεται από την επικοινωνία. Η σχέση σου με την μόδα είναι σε καλή φάση γιατί θα αλλάξεις γκαρνταρόμπα.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να σου επιβάλλεται κανένας και κυρίως να σου λέει τι πρέπει να κάνεις αλλά στην προκειμένη φάση θα πρέπει να εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια για να μην βρεθείς στο τέλος ηττημένος/η. Κυρίως με τον Ζυγό χρειάζεται να το κατευθύνεις το θέμα πολύ ήπια.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι στην φάση που θα πρέπει να συνεργαστείς οπότε αναγκαστικά θα συμβιβαστείς και θα κόψεις τα περί αρχηγίας γιατί υπάρχει κίνδυνος να χάσεις τις κατευθυντήριες γραμμές σου.




Γενικά: Η αίσθηση της αρμονίας θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες άσχημες εικόνες ή συζητήσεις που πιθανόν να σε είχαν ενοχλήσει γιατί θα επανακτήσεις τις σωστές ισορροπίες ακόμα και σε σχέση με κάποια συγγενικά πρόσωπα. Αν σου αρέσει η τέχνη μπορεί να σου δοθεί η ευκαιρία να παρακολουθήσεις μια μουσική εκδήλωση ή ένα ωραίο θεατρικό έργο.
Ερωτικά: Όσο πιο πολύ έχεις διάθεση να είσαι ζεστός/η, τόσο πιο εύκολα θα ανακτήσεις την σχέση σου και στην φάση αυτή μπορεί και να την εξελίξεις. Με τον Ιχθύ γίνονται προσπάθειες για να τα βρείτε και πάλι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου εκτίμηση πάνω σε κάποια θέματα που έχουν να κάνουν με την αξία όσων διαπραγματεύεσαι μπορεί να είναι τελείως διαφορετική από αυτή των ατόμων που συνεργάζεσαι. Εκεί είναι που κινδυνεύεις να χάσεις χρήματα, για αυτό πρόσεξε.




Γενικά: Αναβαθμίζεις τον χώρο σου και θα ψάξεις ακόμα και σε παλαιοπωλεία να αγοράσεις κάποια ωραία αντικείμενα συγκεκριμένης τεχνοτροπίας. Το θέμα της τέχνης επανέρχεται σε σένα γιατί μέσα από αυτό νιώθεις πολύ καλά, κυρίως αν έχεις στο σπίτι σου αντικείμενα που σου αρέσουν.
Ερωτικά: Προσπαθείς να συμβιβάσεις κάποιες αρχές μέσα σου για να είσαι καλά με τον Κριό, ο οποίος σου βγάζει ένα άλλο πολύ δυναμικό εαυτό και όχι μόνο. Μπορεί να σου βγάλει μια έντονη σεξουαλικότητα η οποία ίσως και να σε τρομάξει. Επειδή είναι πιθανό να μην περνάς καλά αυτό το διάστημα γιατί έχεις μοναξιές, φρόντισε να ρίξεις λίγο νερό στο κρασί σου για να γνωριστείς με κάποιο καινούργιο πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιστεύεις ότι αν έχεις καλούς συνεργάτες γύρω σου μόνο τότε θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τις δυσκολίες σου αλλά πιθανόν να υπερβάλλεις για αυτό κράτησε και κάτι για σένα.



Γενικά: Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα για σένα γιατί από την μια υπάρχει η διάθεση να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους και από την άλλη έχεις μια έντονη δυναμικότητα που δεν ταιριάζει στην ήπια φύση σου.
Ερωτικά: Δεν αρκείσαι πλέον σε απλά λόγια και επικοινωνία, θέλεις πράξεις και μάλιστα τέτοιες που να σε βοηθούν να δώσεις μια άλλη διάσταση στην σχέση σου. Αλλά, πρέπει να γίνουν και από την πλευρά σου για να υπάρχει βεβαιότητα ότι τελικά σε ενδιαφέρει το συγκεκριμένο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Βαδίζεις πάνω σε χνάρια που σε προετοιμάζουν να είσαι αυτεξούσιος/α και κυρίως ικανοποιημένος/η από τις προσωπικές σου απολαβές. Αν δεν τα καταφέρνεις και πολύ καλά, μην απογοητεύεσαι γιατί στην πορεία θα αλλάξουν πολλά.




Γενικά: Είναι σημαντική η κατεύθυνση που θα δώσεις στις τρέχουσες υποθέσεις σου γιατί με τον τρόπο σου θα σταματήσεις να γυρνάς στα ίδια και στα ίδια και θα κάνεις ένα βήμα μπροστά. Αν πιστέψεις λίγο περισσότερο στον εαυτό σου θα λύσεις ένα πολύ δύσκολο κόμπο με την μία.
Ερωτικά: Ο Κριός είναι συνέχεια στα πόδια σου και πιθανόν να σε δυσκολεύει γιατί δεν είναι και τόσο εύκολο να συνυπάρξετε αν δεν βρείτε μια συγκεκριμένη φόρμουλα επικοινωνίας μεταξύ σας. Το καλό κομμάτι που σας δένει είναι το σεξουαλικό όπου εκεί υπάρχει τέλειος συντονισμός.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να σπρώξεις κατά κάποιο τρόπο τα πράγματα και μάλιστα πολύ δραστικά γιατί αλλιώς θα μείνεις στα ίδια. Αν διαλέξεις την αρχηγία θα είναι αρκετά δύσκολη και υπεύθυνη αλλά πιθανόν να μην μπορείς να κάνεις αλλιώς.




Γενικά: Ηρεμείς από τα πολλά νεύρα και αυτό σου κάνει καλό γιατί θα προτιμήσεις να εκφραστείς σε πιο ήπιους τόνους. Η συνάντηση με φίλους θα σε βοηθήσει να περάσεις καλά και να αποφύγεις τις πολλές εντάσεις. Η γνώση πάντως είναι απαραίτητη αυτό το διάστημα σε ό, τι κάνεις.
Ερωτικά: Θέλεις να μην υψώνεις την φωνή σου και να περνάς καλά γιατί γενικά είσαι ένα κοινωνικό άτομο και φροντίζεις να έχεις θετική ενέργεια. Για αυτό μια ξαφνική ερωτική περιπέτεια με τον Κριό πιθανόν να έρθει την πιο κατάλληλη ώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναβαθμίζεις την δουλειά σου με την κατάλληλη συνεργασία και αυτό θα σε οδηγήσει σε καλό δρόμο. Πιθανόν να πάρεις χρήματα από μια δουλειά αλλά πρέπει να δράσεις γρήγορα για να μην χαθεί η ευκαιρία.




Γενικά: Χρειάζεται να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για να μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή τις γνώσεις σου αλλά επίσης και μια διπλωματική διάθεση για να έχεις καλή επαφή με κάποιους φίλους σου που πιθανόν να είχατε απομακρυνθεί. Το άλλο που είναι σημαντικό είναι η ενασχόληση με την εμφάνισή σου ή τα ρούχα σου.
Ερωτικά: Κατεβάζεις για λίγο τους τόνους και ο λόγος είναι ότι δέχεσαι να εξαντλήσεις όσο γίνεται περισσότερο την υπομονή σου για να μπορέσεις να επικοινωνήσεις με τον Ζυγό ή τον Υδροχόο γιατί αν λειτουργήσεις αντίθετα δεν θα περάσεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Εδώ χρειάζεσαι συμβιβασμούς και ισχυρές ισορροπίες για να μην τα βροντήξεις και φύγεις. Αν είσαι με πολύ κόσμο δεν θα πρέπει να κλειστείς τον εαυτό σου γιατί θα σου κολλήσουν ρετσινιά που τελικά δεν θα σου αξίζει.




Γενικά: Όλα γίνονται γρήγορα και εξελίσσονται με ένα θετικό τρόπο που πηγαίνει στην ψυχοσύνθεσή σου οπότε και εσύ δεν ξαφνιάζεσαι από κάποια εσωτερικά ανεβοκατεβάσματα γιατί το έχεις συνηθίσει.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Ζυγό μερικές φορές σε τρελαίνει και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να τον καταλάβεις γιατί έχει κάποιες περίεργες αντιδράσεις. Μια δείχνει ότι θέλει να είστε μαζί και μια κάνει πίσω επειδή δεν ξέρει τι να αποφασίσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ότι θα δείξεις το καλύτερό σου πρόσωπο είναι τελικά η εξυπνάδα σου για να διαχειριστείς τα προβλήματα που έχουν προκύψει.




Γενικά: Βρίσκεσαι κάπου στην μέση μιας διαμάχης κι από την μια μπορεί να λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις προκειμένου να μην φανεί ότι έχεις πάρει ουσιαστικές αποφάσεις και από την άλλη κάνεις κινήσεις που θα ξαφνιάσουν κάποια άτομα.
Ερωτικά: Μπορεί να μπλεχτείς και να μην ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις τον Ζυγό γιατί ουσιαστικά θέλεις να είσαι μαζί του αλλά ίσως να σε κρατούν κάποια άλλα άτομα μακριά και να σε επηρεάζουν αρνητικά. Στο χέρι σου είναι να επιλέξεις τι θα κάνεις. Το σίγουρο είναι ότι θα νικήσει η αγάπη.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξαντλείς όλα τα περιθώρια που σου έχουν μείνει για να μην πας κόντρα σε κάποια άτομα τα οποία όμως τα έχεις ανάγκη. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι ο εαυτός σου για να πετύχεις τελικά κάτι σημαντικό.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *