Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

20 φωτογραφίες απόλυτης κουζουλάδας από την Κρήτη (pics)

Στο Facebook υπάρχουν πλέον εκατομμύρια σελίδες αφιερωμένες σε διαφορετικά πράγματα, γεγονότα, πρόσωπα, ομάδες, φιλανθρωπικούς και μη σκοπούς και πάει λέγοντας.


Υπάρχει σελίδα για την επιστροφή του Clarkson στο Top Gear, για τις γερμανικές αποζημιώσεις , για τον Γιάνη Βαρουφάκη, για την εξαφάνιση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, για όλα τέλος πάντων τα περιστατικά που απασχολούν την επικαιρότητα.

Υπάρχει και αυτή η σελίδα, με τίτλο "Κρήτη-Πινακίδες". Και παρουσιάζει αυτό ακριβώς που περιγράφει το όνομα της. Πινακίδες από την Κρήτη.

Γαζωμένες με σφαίρες, με μαντινάδες, με έξυπνα μηνύματα, πινακίδες κρυμμένες στα πιο απίθανα μέρη, πινακίδες για όλα τα γούστα με έμπνευση απολύτως Κρητική.

Η Κρήτη άλλωστε είναι ένα μοναδικό νησί, με μοναδικούς αυθεντικούς ανθρώπους και με την "κατάλληλη" κουζουλάδα.
Ιδού τα αποδεικτικά στοιχεία:























































































Πηγή: news247.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *