Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Σόιμπλε: ''Προσπαθώ να μένω ψύχραιμος με την Ελλάδα αλλά δεν με βοηθάει''!

«Προσπαθώ να μένω ψύχραιμος με την Ελλάδα, αλλά δεν με βοηθάει» δήλωσε την Πέμπτη ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από τη Βιέννη σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters προσθέτοντας ωστόσο ότι «Η Ελλάδα δεν είναι μία χαμένη υπόθεση».

«Η εξέλιξη της Ελλάδας στο τέλος του περαμένου έτους ήταν καλύτερη από αυτή που περιλαμβανόταν στο πρόγραμμα», σημείωσε ο κ. Σόιμπλε στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Αυστριακό ομόλογό του στη Βιέννη αναφέροντας δε ότι υπήρξε εκνευρισμός όσον αφορά στην προσπάθεια να προσφερθεί βοήθεια στην Ελλάδα.

Νωρίτερα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κληθείς να σχολιάσει τη διαμαρτυρία της Αθήνας στο γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών δήλωσε «Όχι, δεν προσέβαλα τον Έλληνα ομόλογό μου, αυτά είναι ανοησίες».


huff.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *