Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Ξαναγεννήθηκε χάρη στη δύναμη της αγάπης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πίστευαν ότι είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που αντίκριζαν τον νεογέννητο γιο τους, Jamie. Σήμερα, η Kate και ο David Ogg, δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι ο Jamie, είναι μαζί τους. 

Ήταν η πρώτη φορά που γίνονταν γονείς και οι γιατροί τούς ανακοίνωσαν πως το ένα από τα 26 εβδομάδων πρόωρα δίδυμα που γεννήθηκε δύο λεπτά νωρίτερα σταμάτησε να αναπνέει και δεν θα τα κατάφερνε.

Οι συντετριμμένοι γονείς αποφάσισαν να του δώσουν το όνομα Jamie. Η μητέρα ζήτησε να της φέρουν το άψυχο σώμα του νεογέννητου και είπε στον σύζυγό της να ανέβει στο κρεβάτι για να το πάρουν αγκαλιά. Ακούμπησε το μωρό στο σώμα της και τότε έγινε το θαύμα. Στην αγκαλιά της μητέρας του, το νεογέννητο άρχισε να κινείται και να αναπνέει. Η μητέρα δεν σταμάτησε να το αγκαλιάζει, να το χαϊδεύει και να του μιλάει τρυφερά λέγοντάς του πόσο πολύ το αγαπάει και ότι η δίδυμη αδερφή του η Emily είναι καλά. Ο Jamie, σε λίγα λεπτά επέστρεψε στη ζωή. Το προσωπικό του μαιευτηρίου έσπευσε να βοηθήσει το μωρό, επαναφέροντάς το στη ζωή και τοποθετώντας το σε θερμοκοιτίδα. 



«Και τα δύο παιδιά γεννήθηκαν μέσα στο σάκο. Μόλις βγήκε ο Jamie δεν ακούσαμε το κλάμα του, αντιθέτως η Emily έκλαιγε δυνατά. Πάνω από 20 γιατροί έπεσαν πάνω του γιατί δεν ανέπνεε. Η καρδιά του χτυπούσε πολύ αργά. Μετά από 20 λεπτά προσπαθειών μας είπαν πως δεν θα τα καταφέρει γιατί ήταν πολύ αδύναμος. Ο γιατρός μάς ρώτησε αν είχαμε σκεφτεί το όνομα που θα του δίναμε. Του το είπαμε και ζητήσαμε με τον άνδρα μου να τον πάρουμε μια αγκαλιά πριν... φύγει. Και τότε έγινε το θαύμα...», είπε συγκινημένη η Kate.

«Τον είδα να λαχανιάζει αλλά ο γιατρός μου είπε ότι δεν είχε νόημα. Τον πήρα από τα χέρια του και ζήτησα σε όλους να φύγουν. Ήταν κρύος και ήθελα να είναι στα ζεστά. Προσπαθούσαμε για χρόνια να κάνουμε παιδιά και ένιωθα τόσο ένοχη. Ήθελα απλά να τον αγκαλιάσω. Ζήτησα από τον σύζυγό μου να βγάλει την μπλούζα του και να ανέβει στο κρεβάτι» λέει η μητέρα σύμφωνα με την DailyMail. 

Και συνεχίζει: «Ξέρω ότι ακούγεται ανόητο, αλλά από τη στιγμή που λαχάνιαζε υπήρχε ακόμα ένα σημάδι ζωής οπότε δεν θα τον εγκατέλειπα τόσο εύκολα. Προσπαθήσαμε να τον δελεάσουμε να ζήσει. Του εξηγήσαμε το όνομά του και πως έχει μια δίδυμη αδερφή που πρέπει να προσέχει και πόσο σκληρά προσπαθήσαμε για να τον αποκτήσουμε. Ξαφνικά άνοιξε τα μάτια του. Ανέπνεε και άρπαξε το δάχτυλο του David. Αν είχαμε αφήσει τον γιατρό να φύγει με τον Jamie από το δωμάτιο, θα είχε πεθάνει».








newsbeast.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *