Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Δραματικές αλλαγές για την οθόνη του επόμενου iPhone

Σύμφωνα με το Patently Apple, η Apple ετοιμάζει μια edge οθόνη, της οποίας το interface θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για hardware buttons, κάνοντας πιθανή τη κυκλοφορία ενός iPhone 6S ή του iPhone 7 χωρίς καθόλου πλήκτρα. Η πατέντα περιλαμβάνει μια οθόνη στην μπροστινή όψη, η οποία θα κυρτώνεται στα πλαϊνά μέρη, προσφέροντας εικονικά πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης, ελέγχου της κάμερας ή ακόμα και προγραμματιζόμενα game controllers.

Άλλη μια αναφορά από τη Wall Street Journal, ισχυρίζεται πως το iPhone 6S θα έχει οθόνη που θα ενσωματώνει Force of Touch τεχνολογία, οθόνη δηλαδή ευαίσθητη στην πίεση που ασκείται πάνω της, όπως αυτή του Apple Watch. Θα ανιχνεύει πέρα από την αφή και τη δύναμη την οποία ασκείτε με τα δάκτυλα σας στην οθόνη, ανοίγοντας νέους ορίζοντες στις touch εντολές.

Η ίδια αναφορά αποκαλύπτει και την πρόσθεση του ροζ χρώματος στα ήδη υπάρχοντα των iPhones. Πιθανή θεωρείται επίσης η αύξηση της RAM στα 2GB για το iPhone 6S, ενώ αποκλείστηκε η περίπτωση κυκλοφορίας μοντέλου 4 ιντσών.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *