Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Πέμπτη 16/4 τα Ζώδια!


Γενικά: Όσο και να θέλεις δεν θα είσαι τόσο πολύ στο τώρα γιατί θα επηρεαστείς από διάφορες καταστάσεις και μπορεί να παραπαίεις από εδώ και από εκεί. Ευτυχώς αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ γιατί θα βγεις γρήγορα από την νιρβάνα σου και θα δράσεις όσο μπορείς πιο δυναμικά.
Ερωτικά: Ονειρεύεσαι με τα μάτια ανοικτά και κυρίως προσπαθείς να βιώσεις νοερά μια ουτοπική κατάσταση γιατί κάπου έχεις ανάγκη να ξεφύγεις και να πιάσεις το άλλο άτομο με μια ρομαντική χροιά. Ίσως να μην είναι αυτή η πραγματικότητα αλλά είναι η ανάγκη σου για τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Πιθανόν να νιώθεις ότι όλα είναι στον αέρα και να μην υπάρχει κάτι που μπορείς να στηριχτείς. Ίσως το καλύτερο είναι να βάλεις κάποιες βάσεις και να τις φορτίσεις με πολύ συναίσθημα για να πετύχεις τον σκοπό σου.




Γενικά: Αφήνεσαι σε ό, τι γίνει και επειδή νιώθεις κόπωση πιθανόν να μην αγωνιστείς τόσο δυνατά όπως τις άλλες ημέρες. Παρόλο που ο Άρης και ο Ερμής είναι πλέον στο ζώδιό σου εσύ όλα τα δικαιολογείς και πιστεύεις ότι πρέπει να αφήσεις τα πράγματα ως έχουν γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς.
Ερωτικά: Αναβάλλεις, αναβάλλεις και τελικά όλο στο ίδιο σημείο βρίσκεσαι. Πιθανόν να είσαι λίγο μπλεγμένος/η σε σκέψεις και συναισθήματα που αντί να σε πάνε μπροστά, σε κάνουν να νιώθεις χαοτικά και να μην ξέρεις προς τα πού να κινηθείς. Σαν να περιμένεις ένα χέρι να σε σπρώξει και να σε κάνει να λειτουργήσεις κι αυτό δε γίνει, θα περιμένεις και θα φαντάζεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, αφήνεσαι και όπου σε πάει το ρεύμα αλλά νιώθεις καλά, οπότε αυτό θα σε βοηθήσει γιατί δεν αγχώνεσαι.




Γενικά: Αναβάλλεις συνέχεια κάθε σου δραστηριότητα γιατί δεν θέλεις να μπλεχτείς περισσότερο ή κάπου χάνεσαι με σκέψεις και είσαι περισσότερο καλλιτεχνικός/η και δημιουργικός/η γιατί τα υπόλοιπα τα βαριέσαι.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Ιχθύ μάλλον σε αποπροσανατολίζει αλλά βλέπεις ότι δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από κοντά του γιατί κάποιες σκέψεις ιδιαίτερες σε παροτρύνουν να περάσεις σε μια φαντασίωση. Με τον Τοξότη μπορεί να μπερδεύεστε μεταξύ σας γιατί χάνεστε και οι δυο, αντίθετα με τον Καρκίνο όλα είναι πιο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς μια ιδανική κατάσταση η οποία μπορεί να μην είναι και τόσο πρακτική αλλά εσύ θέλεις να γίνουν όλα εύκολα, έστω και για λίγο.




Γενικά: Η ενασχόλησή σου με πράγματα που σου προκαλούν ηρεμία, γαλήνη και νοσταλγία θα σε κάνει να ξεχάσεις για λίγο το άγχος και την ανησυχία σου για όλα τα τρέχοντα θέματα.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Δίδυμο είναι αρκετά μπερδεμένη γιατί δεν ξέρει κανένας σας τελικά τι θέλει από τον άλλο αλλά και με ποιο τρόπο να το ζητήσει. Οπότε μένετε σε κάποιες συναισθηματικές αναφορές οι οποίες είναι αρκετά πρόχειρες ή πολύ ονειρικές γιατί απέχει η πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν νιώθεις καλά μπορούν πολλά πράγματα να γίνουν γιατί χαλαρώνεις και δεν ανησυχείς όπως παλιά. Μια δουλειά που σχετίζεται και με το εξωτερικό θα σε ευχαριστήσει και θα σου δώσει και πάλι νέες προοπτικές.




Γενικά: Όσο και να ανησυχείς και να έχεις άγχος για τις υποθέσεις σου, τελικά βρίσκεις τρόπο να μην βλέπεις και πολύ τα προβλήματα και συγκεντρώνεσαι ακόμα και σε πράγματα πολύ επιφανειακά. Είναι καλή ημέρα να κάνεις τον απολογισμό σου ή να μιλήσεις και να βγάλεις τα εσώψυχά σου σε ένα άλλο άτομο που ίσως να είναι και ειδικό.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι τι θα κάνεις με τον Ιχθύ που ενώ τον θέλεις γιατί περνάτε καλά μαζί, δεν μπορείς να τον βάλεις σε καλούπι γιατί σου ξεγλιστράει σαν χέλι. Αυτό ίσως να σε κουράζει γιατί έχεις ανάγκη από σταθερότητα. Με τον Παρθένο μπορεί να υπάρχει μια όμορφη ατμόσφαιρα χωρίς όμως να υπόσχεται κάτι παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ περιμένεις κάτι το πολύ ανάλαφρο μπορεί ξαφνικά να ξυπνήσεις και να καταλάβεις ότι η αλήθεια βρίσκεται αλλού οπότε θα προσαρμοστείς ανάλογα με τις συνθήκες.




Γενικά: Ενώ μπορεί να έχεις ένα ξαφνικό θυμό με τους γύρω σου, δεν τον βγάζεις και τον κρύβεις καλά. Περισσότερο επικρατεί το συναίσθημα της λύπησης ή της μεγάλης συναισθηματικής εξάρτησης.
Ερωτικά: Όσο και να θέλεις να κάνεις πίσω σε πράγματα που σε ενοχλούν γιατί τα βλέπεις και επαναστατείς, τελικά προσαρμόζεσαι σε όλα και υποχωρείς ακόμα και στην σκληρή συμπεριφορά ενός Κριού ή Σκορπιού.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν γίνεται να πάρεις αποφάσεις γιατί δείχνεις ότι δεν μπορείς να στηριχτείς τόσο πολύ στα πόδια σου και μάλλον έχεις ανάγκη από την γνώμη ή την παρουσία άλλων ατόμων.




Γενικά: Οι αντιδράσεις σου είναι πολύ χαλαρές γιατί μπορεί να έχεις και ενδόμυχα τον ρόλο του θύματος και να πιστεύεις ότι οι άλλοι φταίνε για ό, τι έχει δημιουργηθεί. Οπότε μάλλον περιμένεις την δικαίωση, χωρίς όμως να κάνεις κάτι ιδιαίτερο.
Ερωτικά: Όσο και να παλεύεις να ξεκαθαρίσεις μια κατάσταση τόσο πιο δύσκολα θα τα καταφέρεις. Αφού δεν έκανες σημαντικές κινήσεις τις προηγούμενες ημέρες τώρα δε θα μπορέσεις να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους γιατί δε γίνεται ή δεν θέλεις να διεκδικήσεις και θα τα αφήσεις να κυλήσουν (εκτός αν έχεις κάτι ιδιαίτερο και προσωπικό στο ατομικό σου ωροσκόπιο ).
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς να βρεις συνεργάτες που σου πηγαίνουν και να μην κάνεις κάτι τίποτα ιδιαίτερο αυτή την στιγμή. Ίσως να πρέπει να γίνεις περισσότερο δραστήριος/α αλλά πιθανόν να πιστεύεις ότι δεν θα μπορέσεις να τα βγάλεις πέρα γιατί τα πράγματα είναι ήδη δρομολογημένα.




Γενικά: Είσαι σε καλό δρόμο και νιώθεις μεγάλη ηρεμία και αγαλλίαση. Η εμπιστοσύνη σου στο θείο σχέδιο ίσως να είναι μεγαλύτερη τώρα και αυτό να σε βοηθάει να μην αγχώνεσαι.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός ατόμου που δεν ζείτε μαζί και είναι μακριά σου είναι πολύ ρομαντική αλλά και ουτοπική. Με το Λιοντάρι μπερδεύεσαι τελείως και όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο τόσο εσύ τον ερωτεύεσαι αν και νιώθεις ότι κάτι δεν είναι εύκολο να γίνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι δικό σου, παράλληλα όμως με τη δουλειά σου. Παλεύεις για να γίνει πραγματικότητα μια άλλη κατάσταση η οποία θα σε βοηθήσει να είσαι όσο πιο αυτόνομος/η γίνεται.




Γενικά: Έχεις ηρεμήσει γιατί οι επιθυμίες σου είναι κάπως πιο χαλαρές και δεν σε καίνε. Η προσευχή και η εσωτερική γαλήνη θα σε βοηθήσουν να βρεις τον δρόμο σου και τον αληθινό σου εαυτό.
Ερωτικά: Επικρατεί γαλήνη και ηρεμία γιατί εμπιστεύεσαι και δεν θέλεις να βάλεις το μυαλό σου σε σκέψεις και καταστάσεις που δεν σε συμφέρουν. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ίσως απομακρυνθείς τελείως από τις ερωτικές σου υποθέσεις γιατί πιστεύεις ότι μπορεί να προδοθείς ή ότι όλοι είναι ανώριμοι και δεν σου κάνουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Η ευεργεσία σου σε άλλα άτομα είναι δεδομένη για αυτό θα ξεπεράσεις κάποιες ανασφάλειες οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολο να διαχειριστείς. Τώρα αυξάνεται η εμπιστοσύνη σου και δεν φοβάσαι και τόσο πολύ τι θα γίνει ή πως θα τα καταφέρεις.




Γενικά: Δε θα έχεις εκείνη την μάσκα του σκληρού και του απόλυτου αλλά θα δείξεις την ευαισθησία σου και θα είσαι το πρόσωπο που φροντίζει για τα πάντα. Πιθανόν η αρρώστια ενός συγγενικού σου προσώπου σου να σε ευαισθητοποιήσει πάρα πολύ.
Ερωτικά: Η προσωπική σου συμμετοχή σε ένα οικογενειακό πρόβλημα του άλλου ατόμου θα σας φέρει πιο κοντά γιατί θα το μοιραστείτε και δεν θα υπάρχουν αποστάσεις. Με τον Παρθένο θα υπάρχει εξέλιξη γιατί όλα δουλεύουν για να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο και να στέκεσαι παράμερα σε μια κατάσταση, τελικά θα εισχωρήσεις και θα συμμετάσχεις αλλά χωρίς να είσαι σίγουρος/η αν θα καταφέρεις κάτι θετικό. Θα πετύχεις κάποια πράγματα που μπορεί να μην είναι άμεσο το αποτέλεσμά τους αλλά τουλάχιστον θα ανοίξει ο δρόμος.




Γενικά: Δεν αναλύεις τίποτε και πέφτεις με τα μούτρα σε κάποιες καταστάσεις που σου βγάζουν στην επιφάνεια την ευαισθησία. Αυτό σε βοηθά γιατί θα κατανοήσεις περισσότερο την ψυχολογία των άλλων ατόμων.
Ερωτικά: Η περιστασιακή σχέση με τον Παρθένο τελικά μπορεί να γίνει μόνιμη γιατί θα καταλάβεις πιο βαθιά και πιο εύκολα την ερωτική έλξη που έχεις μαζί του κι είναι πρωτόγνωρα συναισθήματα που δεν σε αφήνουν να ξεφύγεις. Με τον Σκορπιό θα ανταλλάξεις λόγια αγάπης και θα ζητήσεις με τον τρόπο σου αποδείξεις για το τι νιώθει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κερδίσεις χρήματα αλλά αν σου έρθουν, θα είναι καθαρά από τύχη και από το ότι θα αφεθείς γιατί αν προσπαθήσεις να πιέσεις προς τα εκεί την κατάσταση μάλλον δε θα τα καταφέρεις.




Γενικά: Όσο και να υπάρχουν εξωτερικές παρεμβάσεις και επηρεασμοί, θα δοκιμάσεις να σταθείς στα πόδια σου γιατί νιώθεις ότι κάτι καλό θα γίνει και βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Μερικές φορές υποφέρεις γιατί πιστεύεις ότι δεν σε καταλαβαίνει το άλλο πρόσωπο και μάλιστα μπορεί να σε κατηγορεί για έλλειψη ενδιαφέροντος. Ίσως χρειαστεί να αναζητήσεις την αιτία της δυσκολίας που έχετε μεταξύ σας γιατί τα παράπονα πέφτουν βροχή από την άλλη πλευρά. Μάλλον πρέπει να είσαι περισσότερο στο εδώ και τώρα και να ακούς με ανοικτά αυτιά αυτά που θέλει και το άλλο άτομο ή να μην φαντασιώνεσαι και μετά απογοητεύεσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα κινηθείς με στόχο το κέρδος και μπορεί να αιφνιδιαστείς από τα αποτελέσματα μιας υπόθεσης όμως χρειάζεται να κρατήσεις γερά τα λουριά για να μην έχεις μετά επιπλέον ευθύνες και προβλήματα.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *