Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Συνέχεια στις νικηφόρες εμφανίσεις για την ομάδα Κ17 του Αλμωπού Αριδαίας

Συνεχίζοντας τις νικηφόρες εμφανίσεις της στο Πρωτάθλημα Νέων της ΕΠΣ Μακεδονίας, η ομάδα Κ17 του Αλμωπού πέρασε νικηφόρα και από το γήπεδο του ΠΑΟΝΕ, τον οποίο νίκησε με σκορ 2-3.

Οι νέοι του Αλμωπού μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πέτυχαν 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο με τους Φανιάδη και Δεμίρη, ενώ είχαν και άλλες καλές ευκαιρίες για να πετύχουν περισσότερα τέρματα.

Το ίδιο δυναμικά ξεκίνησαν και στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα με κεφαλιά του Πασσαλίδη. Κάποιες αναγκαστικές αλλαγές του Αλμωπού,έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΝΕ να πετύχει δύο τέρματα. Στα αμφίρροπα τελευταία λεπτά, παρά τις προσπάθειες του ΠΑΟΝΕ, τις ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα τις είχε ο Αλμωπός. Το αποτέλεσμα όμως δεν άλλαξε και το σφύριγμα της λήξης τους βρήκε νικητές με σκορ 2-3.

Για τον Αλμωπό αγωνίστηκαν οι: Μιχαηλίδης(Καρατζίδης), Κιουλτζόπουλος(Κιλικλής), Λαμπρίδης, Αμπάρης(Σαπουντζής), Δεμίρης, Φαφούτης, Μήντσης(Μήτρου), Κώστας, Πασσαλίδης(Μένκσι), Φανιάδης(Παρασκευάς), Κασσάς(Χρυσίδης)


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *