Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Υπόθεση Βαγγέλη Γιακουμάκη: Αναζητούν ύποπτο για... νταηλίκια από τη Βόρεια Ελλάδα

Νέα τροπή στην υπόθεση της αυτοκτονίας του 22χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γιακουμάκη δίνει η αναζήτηση ενός νέου προσώπου. Πρόκειται για έναν 22χρονο συμφοιτητή του αδικοχαμένου Βαγγέλη ο οποίος ίσως και να μπορεί να δώσει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα.

Όπως σημειώνεται στις μαρτυρίες που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές, πρόκειται για συμφοιτητή του από τη Βόρεια Ελλάδα που εκτός από τους "νταήδες" Κρητικούς, προχωρούσε σε "καψώνια" σε βάρος του άτυχου σπουδαστή.

Την ίδια ώρα η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή και από τις αποκαλύψεις που έκανε ο δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 20χρονος να μην έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του, αλλά να έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας.

"Η ιατροδικαστική έκθεση μιλάει για φαινόμενη αυτοχειρία τουτέστιν για κάτι το οποίο δεν είναι απολύτως βέβαιο. Ενόψει του ότι λείπει ένα μεγάλο τμήμα του σώματος του μακαρίτη του Βαγγέλη, εμποδίζει τον ιατροδικαστή να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα", αναφέρει ο κ. Μπούκας.news.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *