Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Συμμετοχή των Ακαδημιών του Αλμωπού Αριδαίας σε πρόγραμμα της ΟΠΑΠ Α.Ε.

Ο Αλμωπός Αριδαίας και οι ακαδημίες του, κέρδισαν τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Ανάπτυξη - Εκπαίδευση – Εκσυγχρονισμός των Ερασιτεχνικών Ποδοσφαιρικών Ακαδημιών» της ΟΠΑΠ Α.Ε.


Στο πρόγραμμα συμμετέχουν  ερασιτεχνικά ποδοσφαιρικά σωματεία από ολόκληρη την Ελλάδα που διατηρούν ακαδημίες με  παιδιά ηλικίας 7-10 ετών καθώς και ενεργά τμήματα ανδρών και εφήβων.

Στην τελική φάση προκρίθηκαν 125 σωματεία, όπου ανάμεσα τους είναι και ο Αλμωπός Αριδαίας.
Οι ακαδημίες που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα της ΟΠΑΠ θα έχουν τα ακόλουθα προνόμια:

Συμμετοχή σε εκπαιδευτικά Προγράμματα:
  • Για τα παιδιά: εκπαιδευτικές και ενημερωτικές συναντήσεις με ειδικευμένους επιστήμονες και Προγράμματα προσωπικής άσκησης και εκγύμνασης.
  • Για τους γονείς: εκπαιδευτικές συναντήσεις με παιδίατρους, ψυχολόγους, διατροφολόγους και συμμετοχή σε όλες τις αθλητικές εκδηλώσεις του προγράμματος.
  • Για τους προπονητές: σεμινάρια προπονητικής και προπονητικές κατευθύνσεις από την εξειδικευμένη ομάδα του προγράμματος και επισκέψεις της προπονητικής ομάδας του προγράμματος στις ακαδημίες.
Παροχή ασφάλειας και ιατρικής περίθαλψης:
  • Ασφαλιστική κάλυψη των παιδιών κατά τη διάρκεια, αλλά και μια ώρα πριν και μετά από τις προπονήσεις και τους αγώνες τους.
  • Κάλυψη εξόδων περίθαλψης σε περίπτωση σοβαρών τραυματισμών των παιδιών κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και των αγώνων.
Υποστήριξη & Επικοινωνία:
  • Φυσική παρουσία - με επισκέψεις στελεχών, πρεσβευτών και μελών της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος στις ακαδημίες.
  • Δημιουργία ενός ειδικού forum στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος. Στο forum αυτό, γονείς και προπονητές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση χρησιμοποιώντας τον προσωπικό κωδικό τους και να λαμβάνουν καθοδήγηση και βοήθεια από την επιστημονική ομάδα του προγράμματος, σε θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.
Συμμετοχή σε μεγάλες ποδοσφαιρικές εκδηλώσεις.
  • Τοπικά ποδοσφαιρικά φεστιβάλ σε 10 διαφορετικές πόλεις στην διάρκεια μίας αγωνιστικής περιόδου, με συμμετοχή ακαδημιών από διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές και ημερήσια διάρκεια.
  • Τελετή λήξης προγράμματος στην Αθήνα, στο τέλος της κάθε αγωνιστικής περιόδου διάρκειας δύο ημερών.
 Παροχή αθλητικού εξοπλισμού.

Δωρεάν αθλητικό υλικό που θα καλύπτει τις προπονητικές ανάγκες της ακαδημίας και θα συμβάλει στη βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών που παρέχονται στα παιδιά της.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο θα ήθελε να συγχαρεί τον υπεύθυνο λειτουργίας όλων των τμημάτων (Iωαννίδη Κωνσταντίνο), το  διευθυντή (Τσιμτσιρίδη Γεώργιο) και τους προπονητές (Κώνστα Απόστολο, Νάτσκο Θωμά, Γεωργίου Νίκο, Γεωργίου Χρήστο) της ακαδημίας που κατάφεραν μέσα από την αξιολόγηση που πέρασαν να φέρουν αυτό το αποτέλεσμα για  το σωματείο. 



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *