Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η Google ζητάει συγγνώμη για το ατυχές συμβάν του Google Maps

Η ατυχής εικόνα στα Google Maps έμεινε μόλις μερικές ώρες online πριν διορθωθεί, πρόλαβε όμως να γίνει viral φέρνοντας σε δύσκολη θέση την Google. 

Η εικόνα φαίνεται πως προήλθε από κάποιον χρήστη του Map Maker, με το οποίο μπορούν απλοί χρήστες να προσθέτουν δεδομένα στο Google Maps. Φυσικά υπάρχει μηχανισμός ελέγχου των αλλαγών, ο οποίος φαίνεται πως σε αυτή τη συγκεκριμένη περίπτωση δε λειτούργησε. 

Εκπρόσωπός της Google είπε στο Pixable πως “η μεγάλη πλειοψηφία χρηστών που επεξεργάζονται τους χάρτες μας, αποτελούν μια πολύ σημαντική βοήθεια με το να χαρτογραφούν μέρη που δεν έχουν χαρτογραφηθεί ξανά, ή να προσθέτουν επιχειρήσεις ή αλλαγές διευθύνσεων. Ζητάμε συγγνώμη για το ακατάλληλο περιεχόμενο και προσπαθούμε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Επίσης μαθαίνουμε από τέτοια συμβάντα και βελτιώνουμε το πώς ανιχνεύουμε, προλαμβάνουμε και χειριζόμαστε τέτοιες κακοπροαίρετες επεξεργασίες”.

Δείτε την προσβλητική εικόνα που ανέβηκε νωρίτερα στα Google Maps






unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *