Σάββατο 25 Απριλίου 2015

IALMOPIA ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Στη Νίκη Βόλου ο Λεωνίδας Μπίλης!

Μετά το χθεσινό αποκλειστικό ρεπορτάζ του ialmopia για την πρόταση που έγινε στον μέχρι πρότινος προπονητή του Αλμωπού Αριδαίας, ήρθε και η επιβεβαίωση.

Αργά χθες το βράδυ, ο 47χρονος τεχνικός συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου, που από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στη Football League. Ο Λεωνίδας Μπίλης επιστρέφει στους γαλανόλευκους, καθώς διετέλεσε βοηθός του Στέλιου Μανωλά στη συμμετοχή της Νίκης στη Football League το 2012.

Ο - πρώην πια - τεχνικός του Αλμωπού έχει εργαστεί στο υψηλότερο επίπεδο, σε ΠΑΟΚ και Πανθρακικό, δίπλα σε τεράστια ονόματα, όπως ο Φερνάντο Σάντος. Σημαντικές είναι και οι επιτυχίες του στη Βόρεια Ελλάδα, καθώς έχει πανηγυρίσει ανόδους στη Β' Εθνική με την Αναγέννηση Γιαννιτσών και τον Τύρναβο, αλλά και διακρίσεις με τον Αετό Σκύδρας και τον Πιερικό.

Του ευχόμαστε ολόθερμα καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα.


ialmopia.gr

2 comments:

  1. Αυτα ειναι. Και αφηστε εμας εδω τους χωριατες να μαλωνουμε , να τρωγομαστε με τα ρουχα μας για τους προπονητες και τον αλμωπο. Καλη επιτυχια στον μπιλη, που αν ειχε μεινει θα ανεβαζε την ομαδα 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *