Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Η σοκολάτα των ονείρων σας έγινε πραγματικότητα - αλλά δε θα γίνει ποτέ δική σας

Υπάρχει μια παροιμία της σύγχρονης εποχής που λέει «μην εμπιστευθείς ποτέ άνθρωπο που δεν του αρέσει η σοκολάτα». Εντάξει, δε θα φτάναμε σε τέτοια άκρα, αλλά καλού κακού, ναι, μην τον εμπιστευθείτε.

Για όλους εμάς όμως που η σοκολάτα είναι κάτι σαν τρόπος ζωής, η Cadbury μόλις έκανε τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για να ζεις.

Η γνωστή εταιρία γλυκών και τροφίμων παρουσίασε πρόσφατα την απόλυτη σοκολάτα, την σούπερ σοκολάτα, την μητέρα όλων των σοκολατών. Ονομάζεται Dairy Milk Spectacular 7 και το μότο της είναι «7 υπέροχες γεύσεις σε μία εκπληκτική σοκολάτα». Ναι, καλά διαβάσατε, επτά.


Καραμέλα, Ολόκληρο αμύγδαλο, Φρούτα και Ξηροί Καρποί, Λουκούμι, Oreo, γέμιση Daim (βρετανική σοκολάτα με γέμιση από βούτυρο αμυγδάλου) και παραδοσιακή σοκολάτα γάλακτος της Cadbury, είναι οι «Φανταστικοί Επτά» που θα συνυπάρχουν σε αυτή την κανονικού μεγέθους (200gr) μπάρα σοκολάτας και οι οποίοι θα γίνουν οι σωτήρες των αναποφάσιστων ατόμων παγκοσμίως.

Παγκοσμίως; Όχι ακριβώς. Και εδώ έρχονται τα δυσάρεστα νέα.

Η Cadbury θα φτιάξει μόνο 50 μπάρες αυτής της ονειρεμένης σοκολάτας, τις οποίες και θα μοιράσει σε 50 τυχερούς χρήστες του Twitter, έπειτα από κλήρωση. Σε 50 τυχερούς χρήστες του Twitter που, όμως, κατοικούν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η όλη διαδικασία γίνεται για την προώθηση μιας καμπάνιας της εταιρίας που θέλει να περάσει στους Άγγλους το μήνυμα πως είναι καλό να δοκιμάζεις νέα πράγματα. Για τους Έλληνες, δυστυχώς, τίποτα.


Αν ωστόσο μένετε στην Αγγλία ή έχετε τις επαφές σας εκεί, μπορείτε να κάνετε μια προσπάθεια συμμετοχής στο @CadburyUK. Απλά, αν σταθείτε τυχεροί, μην ξεχάσετε τους ανθρώπους πους σας έδειξαν το δρόμο προς το σοκολατο-όνειρο. Θα περιμένουμε.


huffingtonpost.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *