Πέμπτη, 23 Απριλίου 2015

Ποιο είναι το καλύτερο smartphone για gaming;

Ίσως το να βάλεις τα οκταπύρηνα θηρία των Android με 3GB RAM δίπλα σε ένα iPhone του 1GB RAM να μην ακούγεται δίκαιο, αλλά επιβεβαιώνεται πάλι πως η βελτιστοποίηση του λογισμικού μπορεί να κάνει θαύματα. 

Σε πολυάριθμα tests που πραγματοποίησε το Gamebench, φαίνεται πως τουλάχιστον στο gaming, το iPhone 6 διατηρεί το προβάδισμα του έναντι των ναυαρχίδων του Android. Η λογική λέει πως τετραπύρηνα και οκταπύρηνα κινητά με υψηλούς χρονισμούς πυρήνων και περισσότερη RAM θα “διέλυαν” το διπύρηνο iPhone 6, αλλά τα αποτελέσματα λένε άλλη ιστορία. Τα ξεπερνάει σε κάθε test και μερικές φορές με μεγάλη διαφορά.

Αυτό συμβαίνει για δύο λόγους. Πρώτον, η Apple έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στη βελτιστοποίηση του λογισμικού. Δεύτερον, η οθόνη του iPhone είναι μόνο 720p, κάτι που σημαίνει πως για να αποδοθούν τα γραφικά στην quad HD οθόνη του Galaxy S6 χρειάζονται σημαντικά περισσότεροι πόροι. Δείτε τα αποτελέσματα του Gamebench παρακάτω.
unboxholics.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *