Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Ευχαριστήριο Χιονοδρομικού Ομίλου Αλμωπίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Αγαπητοί φίλοι,

Τώρα που οι δραστηριότητες του συλλόγου μας έφτασαν στο τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε όλους για τη συμμετοχή και τη στήριξη που εισπράξαμε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Η ανταπόκριση σας ήταν για εμάς σημαντική.

Όλοι γνωρίζετε την προσπάθεια μας να δώσουμε ξανά ζωή στον ιστορικό Χιονοδρομικό Όμιλο Αλμωπίας, τα θετικά αποτελέσματα της οποίας μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε και την επόμενη χρονιά με περισσότερη ευθύνη, δημιουργικότητα και χαρά. 

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε να συνεχίσουμε την καλή πορεία του ομίλου θέτοντας υψηλότερους στόχους, προσελκύοντας νέα μέλη και εμπλουτίζοντας τις δραστηριότητες μας. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους προπονητές του ομίλου για τη συνεισφορά τους.


Φιλικά 

Το Δ.Σ του Χιονοδρομικού Ομίλου Αλμωπίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *