Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Συμμετοχή Δήμου Σκύδρας, Σχολείων και Εθελοντών στην περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece»

Με προτεραιότητα τη διαρκή ενεργοποίηση όλων μας στα ευαίσθητα θέματα της προστασίας του περιβάλλοντος, ο Δήμος Σκύδρας με Σχολεία της περιοχής και εθελοντές πρόκειται να συμμετάσχουν στην περιβαλλοντική δράση «Let’s do it Greece 2015».

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 27 Απριλίου κι ώρα 10:00 π.μ., συμβολικός καθαρισμός της Πλατείας Πλαστήρα (λαϊκής αγοράς), όπως επίσης κι άλλων πλατειών της δημοτικής περιφέρειας.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία, αντί της επίσημης πανελλαδικής 26/4/2015, επιλέχθηκε για καθαρά πρακτικούς λόγους.

Όσοι συμπολίτες μας το επιθυμούν, μπορούν να λάβουν μέρος, είτε ατομικά είτε συλλογικά.

Για πληροφορίες και συντονισμό, αρμόδια είναι τα στελέχη του Δήμου Σκύδρας: Βασίλης Καρυπίδης τηλ.: 6971501690, Εύχαρις Γραμματοπούλου τηλ.: 2381351876 και Δημήτρης Αλεξανδρίδης τηλ.:2381351802.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *