Παρασκευή 17 Απριλίου 2015

Κάντε τα παιδιά σας να αγαπήσουν το βούρτσισμα των δοντιών (vid)

Αν είστε γονιός γνωρίζετε πόσο απελπιστικό είναι να “κυνηγάτε” τα παιδιά να βουρτσίσουν τα δόντια τους. 

Τώρα δε θα χρειάζεται καν να το αναφέρετε, αφού με χαρά θα τα βουρτσίζουν μόνα τους. Ονομάζεται Playbrush, προσαρμόζεται σε οποιαδήποτε απλή οδοντόβουρτσα και συνδέεται μέσω Bluetooth LE με το smartphone ή το tablet σας. Η εφαρμογή υπάρχει για iOS και Android. 

Το γυροσκόπιο και το επιταχυνσιόμετρο της οδοντόβουρτσας ανιχνεύει την κίνηση, στέλνοντας τα δεδομένα στο τηλέφωνο, λειτουργώντας έτσι ως χειριστήριο, ενώ το παιχνίδι θα ενθαρρύνει τα παιδιά να βουρτσίσουν τα δόντια τους για δύο ολόκληρα λεπτά. Το συνεχές βούρτσισμα με συγκεκριμένη ταχύτητα είναι απαραίτητο για το χειρισμό του πρωταγωνιστή, ενώ το background αλλάζει, όταν αλλάζει πλευρά βουρτσίσματος ο παίκτης. Αν παραμείνει πολύ ώρα σε μια συγκεκριμένη περιοχή, αρχίζουν να εμφανίζονται εμπόδια στο game. 

Προς το παρόν υπάρχει ένας μόνο τίτλος, αλλά αναμένεται να δημιουργηθούν και άλλοι, μέχρι την κυκλοφορία της Playbrush.



unboxholics.com

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *