Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ 2015: Δείτε ΟΛΑ τα ΘΕΜΑΤΑ και τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στη ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Το ialmopia, κοντά στις μαθήτριες και τους μαθητές που διαγωνίζονται για μια θέση στα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, μεταφέρει όλα τα θέματα και τις απαντήσεις των εξεταζόμενων μαθημάτων.


Το θέμα της Έκθεσης του μαθήματος Νεοελληνικής Γλώσσας που εξετάστηκαν σήμερα οι μαθητές ήταν το "Εμείς και οι αρχαίοι χώροι θέασης και ακρόασης" του Β.Λαμπρινουδάκη.



Σχόλιο ialmopia:  Στο σύνολό τους τα θέματα κρίνονται εύκολα και δεν αναμένεται να δυσκολεύσουν τους προετοιμασμένους μαθητές. Το θέμα της έκθεσης ήταν αναμενόμενο, οι ασκήσεις ελαφρώς διαφοροποιημένες από τις συνηθισμένες αλλά πολύ σαφείς, το κείμενο για περίληψη μέτριας δυσκολίας.

Μαρία Πρίτσκα, Φιλόλογος



Δείτε παρακάτω το σημερινό ΘΕΜΑ και τις ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ











ialmopia.gr

Πηγή θεμάτων&απαντήσεων: alfavita.gr / kapalearn.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *