Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

''Τρένο'' ο Απόλλων Κρύας Βρύσης - Κέρδισε και την Ειρηνούπολη στη Βέροια

Άλλο ένα βήμα για την επιστροφή του στη Γ' Εθνική Κατηγορία έκανε την Κυριακή ο Απόλλων Κρύας Βρύσης.

Με το γνωστό ''χειρουργικό τρόπο'', ο Πρίγκηπας του Κάμπου επικράτησε στη Βέροια της Ειρηνούπολης με 0-1 και πλέον θα πρέπει να ''αυτοκτονήσει'' για να χάσει την άνοδο.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου μπήκαν νωθρά στο παιχνίδι, αλλά ευτύχησαν να προηγηθούν κόντρα στη ροή του αγώνα με κεφαλιά του Μισαηλίδη στο 39'.

Από κει και πέρα, ο Απόλλων έλεγξε τον ρυθμό και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους (οι οποίοι έμειναν και με 10 λόγω αποβολής του Έξαρχου) να απειλήσουν σοβαρά την εστία του Σκαπέρδα. 

Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο, αν οι Απολλωνιστές ήταν εύστοχοι από τη βούλα του πέναλτι, καθώς αστόχησαν σε δύο εκτελέσεις!

Μετά και από την ισοπαλία στο παιχνίδι του Π.Ο. Μουδανιών με τον Κιλκισιακό (2-2), η ομάδα της Πέλλας είναι έτοιμη να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της.


Επόμενος, και καθοριστικός αγώνας, την Τετάρτη 20/5 στην Κρύα Βρύση με αντίπαλο τον Π.Ο. Μουδανιών.



Η Βαθμολογία

Απόλλων Κρ. Βρύσης  9

Κιλκισιακός   4

Π.Ο. Μουδανιών   4

Ειρηνούπολη   0




ialmopia.gr

photo: facebook

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *