Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Τι κρύβουν σήμερα Τρίτη 26/5 τα Ζώδια!


Γενικά: Υπάρχουν θέματα που όταν πας να τα ολοκληρώσεις θα δεις ότι πιθανόν έχεις κάνει λάθος. Αυτό σίγουρα σε κουράζει αλλά δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, παρά να τα πιάσεις και πάλι από την αρχή.
Ερωτικά: Δοκιμάζονται οι αντοχές σου και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς εύκολα να πεις όχι σε κάποιες αγγαρείες που αυτήν τη στιγμή θα πρέπει να μοιράζεσαι με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γιατί ο Παρθένος ή ο Ιχθύς χρειάζεται στήριξη. Με όλο αυτό το κλίμα ,χάνεται η μαγεία, αλλά όλα είναι απαραίτητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Πολλά έχουν μείνει πίσω και πρέπει να τα τελειώσεις, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο. Θα σε τραβάνε οι λεπτομέρειες , οι εξηγήσεις και οι αναλύσεις που πρέπει να κάνεις για να μη χάσεις τον έλεγχο.


Γενικά: Μπορείς και καταφέρνεις να ελιχθείς και να ξεπεράσεις αυτά που είχες βάλει σαν στόχο. Το μυστικό είναι ότι βάζεις πλέον και το μυαλό σου να δουλέψει και δεν έχεις εκείνες τις απόλυτες θέσεις που σε κάνουν δογματικό/η.
Ερωτικά: Όσο και να θέλεις να είσαι μαζί με το Δίδυμο ή τον Τοξότη, στο τέλος δεν τα καταφέρνετε να βρείτε ένα κοινό μονοπάτι για να είστε μαζί. Εσύ φοβάσαι μερικές φορές τον ίδιο σου τον εαυτό και αυτό σε κάνει να μη ρισκάρεις, ενώ θα έπρεπε.
Οικονομικά & Καριέρα: Προχωράς στην έκδοση αδειών ή κάτι που περιμένεις για να ξεκινήσεις να λειτουργείς. Τουλάχιστον τελειώνεις τώρα και αυτό σε ανακουφίζει γιατί αναβαθμίζεσαι.




Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια συγκεκριμένη δοκιμασία που αποδεικνύεις πλέον ότι όλα όσα λες πρέπει να γίνουν πράξη και μάλιστα σύντομα. Δεν είναι εύκολο για το χαρακτήρα σου όλο αυτό γιατί μόλις φτάνεις στον ποθούμενο στόχο είτε κουράζεσαι, είτε αγχώνεσαι είτε μπορεί να αρρωστήσεις από λάθος διατροφή και να μην καταφέρεις τελικά να ολοκληρώσεις αυτό που θέλεις.
Ερωτικά: Μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση με κάποια άτομα γιατί θα είσαι αρκετά εριστικός/η απέναντι σε λόγια που θα φανούν προκλητικά. Οπότε, θα επηρεαστεί και η σχέση σου, γιατί δεν κρατάς απέξω τα προβλήματα. Με τον Παρθένο ή τον Τοξότη θα υπάρξουν προβλήματα που θα χρειαστεί μεγάλη ψυχραιμία για να τα ξεπεράσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του πρώτου δεκαήμερου δεν θα δέχεσαι κάποιες αποφάσεις και θα προσπαθείς να της αλλάξεις, αλλά μάλλον επί ματαίω, γιατί όλα δείχνουν ότι έχεις ήδη καθυστερήσει και τώρα θα προσπαθήσεις να περισώσεις ότι μπορείς. Πάντως χώρος για δουλειά και δημιουργία υπάρχει αρκεί να βρεις τη σωστή φόρμουλα.




Γενικά: Αναδεικνύεις με κάποιο τρόπο τα οργανωτικά σου προσόντα. Μπορεί σε ότι κάνεις να υπάρχουν διακοπές ή και μεταβολές, αλλά καλύτερα να μπεις στη ροή της καθημερινότητας η οποία αυτήν τη στιγμή νιώθεις ότι σε συνθλίβει. Όμως θα έχεις μια επιτυχία και μια επικοινωνιακή άνεση όπου θα καταφέρεις να κάνεις καλούς συνδυασμούς.
Ερωτικά: Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος/η στον Παρθένο και αυτό είναι που σε κάνει όσο μπορείς περισσότερο ανοικτό και εύκολο/η στη επικοινωνία. Αν είσαι σε ταξίδι μην αφήσεις κάποιες πρακτικές αναποδιές να σας χαλάσουν την διάθεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάτι να περιμένεις και αυτό σε κάνει να προσπαθείς και να μην το βάζεις κάτω. Πρόσεξε όμως μήπως σε κάνει να πας πίσω μια καθυστέρηση η οποία μπορεί να αποδειχτεί η πιο δύσκολη από όλα.




Γενικά: Αναγνωρίζεις τις μεγάλες σου επικοινωνιακές ικανότητες, γιατί πλέον βλέπεις πιο καθαρά κάποια πράγματα και όχι μόνον αυτό, αλλά μπορείς και να είσαι παντού χωρίς να χάνεις κάτι από τα υπόλοιπα που κάνεις.
Ερωτικά: Όσο και να εκτιμάς το πρόσωπο που είναι πολύ κοντά σου, θα μπεις στον πειρασμό να τον/την κρίνεις και ίσως και να γκρινιάξεις παραπάνω από το κανονικό. Αλλά επειδή με αυτόν τον τρόπο δεν είσαι ο εαυτός σου μάλλον θα το σταματήσεις γρήγορα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι στο «εδώ και τώρα» αλλά και αποδεικνύεις ότι όλα μπορεί να γίνουν, αρκεί να είσαι μαζεμένος/η και πολύ σίγουρος/η για αυτό που θέλεις να κάνεις. Όσο και να απομακρύνεσαι από ένα όνειρό σου, να θυμάσαι ότι θα πραγματοποιηθεί και μάλιστα γρήγορα, αρκεί να κινείται μέσα στα όρια της λογικής.




Γενικά: Αναζητάς μέσα από τις κινήσεις και τις πράξεις σου να αποκτήσεις σφαιρική εικόνα της πραγματικότητας που βιώνεις αυτήν τη στιγμή. Και ίσως καταφέρεις να δεις κάτι, αλλά αν αρχίσεις την γκρίνια, θα χάσεις το ολοκληρωμένο νόημα της κατάστασης που αναζητάς. Το ότι θα βρεθείς με κόσμο και μάλιστα έτοιμο και διατεθειμένο να επικοινωνήσει μαζί σου, έστω και σε έναν τόνο πιο έντονο, μην το δεις επιθετικά.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που όπως έχουν γίνει τα πράγματα δεν σου αρέσουν και κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν στην αλήθεια που αναζητάς εδώ και καιρό. Αλλά αυτό θα γίνει με πίεση και με ένα βίαιο τρόπο που θα σε κάνει να χαλάσεις τελικά τη σχέση σου, έστω και για λίγο.
Οικονομικά & Καριέρα: Επαφές, αναζητήσεις αλλά και εντάσεις μπορεί να δείχνουν ότι θέλεις να βγεις για λίγο από το παιχνίδι, λόγω των πολλών διαξιφισμών που γίνονται συνέχεια γύρω σου.




Γενικά: Όσο ζεις μαθαίνεις και αυτό είναι που σε κάνει να σκεφτείς ότι χρειάζεσαι να κάνεις κάτι πιο συγκεκριμένο με τα χέρια σου – είτε θεραπείες δικών σου ατόμων είτε θεραπεία ενός δικού σου προβλήματος το οποίο σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά.
Ερωτικά: Το να κρύβεσαι δεν είναι λύση και το ξέρεις πολύ καλά. Αν δεν έχεις το θάρρος να μιλήσεις, καλύτερα να μην τα ρίχνεις στο άλλο το πρόσωπο γιατί θα υπάρξουν αδικίες και από την πλευρά σου. Και από εκεί που πιστεύεις ότι όλοι σε αδικούν, θα φτάσεις να πράξεις εσύ αυτό που φοβάσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι με κάποια άτομα αυτήν τη στιγμή που νιώθεις ότι καθορίζουν το άμεσο μέλλον σου. Αλλά μάλλον ο τρόπος που σκέφτεσαι είναι πολύ υποκειμενικός, ενώ γνωρίζεις την αλήθεια. Οπότε φτιάξε τη δική σου πραγματικότητα.




Γενικά: Βρίσκεσαι συνέχεια σε κίνηση αλλά και σε δράση και μόνο κάποιες καθυστερήσεις μπορεί να σε κάνουν να πας πίσω για λίγο. Κι όλα αυτά επειδή η πίεση είναι τεράστια και πρέπει να μάθεις πολλά πράγματα μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα
Ερωτικά: Βγαίνεις από τα δικά σου «θέλω» και προσπαθείς, όσο μπορείς βέβαια, να καταλάβεις ότι κάπου κάνεις λάθος και πρέπει με κάθε τρόπο να επανορθώσεις, μετά όμως από πολλές και ίσως επώδυνες συζητήσεις. Ακόμα και η συγνώμη, αν την πεις μέσα από την καρδιά σου, θα πιάσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι συνέχεια πώς να κόψεις ένα έξοδο και να χρησιμοποιήσεις τα χρήματα σε μια άλλη δουλειά γιατί αυτήν τη στιγμή παίζεις με έναν έξυπνο και πρακτικό τρόπο. Είναι σα να δοκιμάζεις από την αρχή τις επικοινωνιακές σου δυνατότητες και συγχρόνως περιμένεις χειροπιαστό αποτέλεσμα.




Γενικά: Αναγκάζεσαι να μιλάς πολύ γιατί οι άλλοι σε θέλουν συνέχεια δίπλα τους. Ο εκνευρισμός σου μπορεί να οφείλεται στα στενά χρονικά περιθώρια που ίσως έχεις αυτήν τη στιγμή. Νέες γνωριμίες, γνώσεις και γενικά οτιδήποτε σε αναβαθμίζει θα το υποστηρίξεις για να βγεις από την απραξία.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι υπομονή αλλά και να προσφέρεις κάπου τις υπηρεσίες σου για να φανείς όσο μπορείς χρήσιμος/η στο άτομο που είστε μαζί. Τώρα μπορεί να σας χωρίζουν απόψεις, ιδέες και συμπεριφορές που θα πιθανόν να δημιουργήσουν ρήξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη αλλά αυτό σε στριμώχνει και σε κάνει να μη βλέπεις ορίζοντες μπροστά σου γιατί θα πρέπει να δουλέψεις στο εδώ και τώρα. Όσο και να υπάρχει δυσκολία με συνεργάτες θα πρέπει εσύ να κάνεις υποχωρήσεις αυτήν τη στιγμή.




Γενικά: Η αλλαγή είναι για σένα το ζητούμενο, για αυτό θα βάλεις στόχους πολύ υψηλούς που πιστεύεις ότι μπορεί να καταφέρεις. Ίσως να ξεκινήσεις από σήμερα ένα μακρινό ταξίδι. Οι αναβολές σχεδίων θα σε δυσκολέψουν ή θα σε κάνουν να σταματήσεις την επικοινωνία λόγω απόστασης.
Ερωτικά: Δέχεσαι την επίθεση από τον Δίδυμο και δεν περίμενες να είναι τελικά τόσο διεκδικητικός/η γιατί αλλιώς τον/την έχεις συνηθίσει. Η αισιοδοξία βέβαια δεν λείπει αυτήν τη στιγμή γιατί κάπως βγαίνεις από τα όρια σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι με άτομα που έχετε κάποιες κοινές ιδέες αλλά δεν είναι εύκολο να τις βάλεις σε εφαρμογή. Αν προχωρήσεις λίγο πιο βαθιά και δεις από μια άλλη οπτική γωνία, θα καταφέρεις να εκτιμήσεις τις καταστάσεις, αφαιρώντας τα προβλήματα που υπάρχουν αυτή την στιγμή.




Γενικά: Έχεις πάρει φόρα και προσπαθείς να κάνεις πολλά μαζεμένα πράγματα γιατί νιώθεις ότι άφησες πολύ τον χρόνο να περάσει. Η δημιουργική συμπεριφορά ή ακόμα και μια έξοδος σε θέατρο ή σε κάτι που σε κάνει να νιώσεις ανάλαφρα θα είναι μια ευχάριστη νότα.
Ερωτικά: Γενικά φλερτάρεις, γιατί έχεις μια ανανεωτική διάθεση. Βέβαια έκανες πολύ καιρό να την ξαναβρείς αλλά τώρα θα ξεπεράσεις τους φόβους σου και θα κάνεις αυτά που θέλεις. Αν σχετίζεσαι με Καρκίνο ή Παρθένο θα σε «φρενάρουν» με την κριτική τους και γενικά με τη λογική στάση τους αλλά δεν θα σε πτοήσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Σηκώνεις τα μανίκια και προσπαθείς να αποδείξεις ότι όλα όσα πίστευες μέχρι τώρα μπορείς να τα κάνεις πραγματικότητα, γιατί με κάποιο τρόπο θα κερδίσεις κάποια χρήματα.




Γενικά: Είσαι σε μια μεγάλη ένταση, μιλάς με όλους και συνέχεια αναζητάς κάτι να βρεις, χωρίς όμως να ξέρεις τι είναι αυτό που αληθινά ζητάς. Μπορεί να σε παρασύρουν άτομα που δεν έχουν και αυτά ξεκάθαρο στίγμα. Εσύ κράτα αποστάσεις για να μη χάσεις τα... αυγά και τα πασχάλια.
Ερωτικά: Τα μπουρδουκλώνεις όλα μαζί γιατί μέσα στη σκοτούρα σου κατηγορείς το πρόσωπο που είστε μαζί και συγχρόνως το παίζεις πολύ συντροφικός/η. Αυτό σίγουρα σου φέρνει ένα είδος διχασμού. Είναι δύσκολο να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου αλλά τουλάχιστον δοκίμασέ το.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πέντε-έξι πράγματα που θέλεις να κάνεις, αλλά τα βάζεις όλα μαζί και μπορεί να μην τελειώσεις κανένα από αυτά. Αν ασχολείσαι με γη ή με είδη υγιεινής διατροφής ή με θεραπείες και έχεις και συνεργάτες, εσύ θα πρέπει να αναβαθμίσεις με συζητήσεις και γνώσεις οτιδήποτε κάνετε.



Πηγή: astrology.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *