Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Βράβευση των εθελοντών του Ημιμαραθωνίου Δρόμου Βεγορίτιδας

Σε μια λιτή εκδήλωση την Κυριακή 17 Μαΐου 2015 το απόγευμα, έγινε η απονομή αναμνηστικών επαίνων μαζί με μια φωτογραφία στο Κέντρο Νεότητας Άρνισσας. Η επιβράβευση σε μικρούς και μεγάλους εθελοντές και εθελόντριες, που έλαβαν μέρος και βοήθησαν σημαντικά στην πετυχημένη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου Δρόμου Βεγορίτιδας, που πραγματοποιήθηκε στην Άρνισσα στις 26 Απριλίου 2015. 

Οι εθελοντές είχαν σημαντικό ρόλο στην διοργάνωση του ημιμαραθωνίου και όλοι οι αθλητές δρομείς που συμμετείχαν εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους. Υπεύθυνοι και αφοσιωμένοι σε κάθε τομέα συνέβαλλαν ώστε η διοργάνωση να στεφτεί με ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία.

Τα αναμνηστικά τα παρέδωσαν ο Πατετσίνης Θανάσης, η Λυμπάρη Ειρήνη και ο Δάμος Κώστας εκ μέρους της οργανωτικής ομάδας των εθελοντών. Μετά την εκδήλωση ακολούθησε συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και προτάσεις της επόμενης διοργάνωσης του ημιμαραθωνίου δρόμου στην Άρνισσα Πέλλας.


φωτο: arnissiotes.blogspot.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *