Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Οι πρόσκοποι Έδεσσας στην Ανθοέκθεση

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν, μετά από τέσσερις εβδομάδες, τα προσκοπικά εργαστήρια κατασκευών των προσκόπων της πόλης μας. 

Στο διάστημα αυτό λυκόπουλα και πρόσκοποι της πόλης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέες μεθόδους επεξεργασίας γυαλιού και ξύλου και να κατασκευάσουν όμορφα διακοσμητικά από γυαλί, πανί και ξύλο. 

Τα διακοσμητικά θα εκτίθενται κάθε απόγευμα τις καθημερινές, και όλη την ημέρα τα Σαββατοκύριακα, στο περίπτερο των Προσκόπων στην Ανθοέκθεση. 

Καλούμε όλους τους φίλους των προσκόπων, παλιούς και νέους, να επισκεφτούν το περίπτερο μας και να θαυμάσουν τις δημιουργίες των μικρών μας φίλων.


1ο και 2ο Σύστημα Προσκόπων Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *