Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Ευχαριστήριο του Αλμωπού Αριδαίας στον απερχόμενο προπονητή της ομάδας Λεωνίδα Μπίλη

Με το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των τμημάτων Ανδρών και Νέων (Κ17) της ομάδας, ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Συλλόγου μας με τον τεχνικό Λεωνίδα Μπίλη.

Τον ευχαριστούμε ολόψυχα για το έργο που προσέφερε με την παρουσία του για άλλη μια αγωνιστική περίοδο στον Αλμωπό και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη νέα του, επίσης μεγάλη ομάδα, αυτή της Νίκης Βόλου.

Για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα και έως την πρόσληψη του νέου τεχνικού, οι ποδοσφαιριστές των δύο παραπάνω τμημάτων θα ακολουθήσουν πρόγραμμα εκγύμνασης, κάτω από τις οδηγίες του φυσιοθεραπευτή της ομάδας Ανέστη Μιμιλίδη.

Συγχαίρουμε, τέλος, τις ομάδες των Προμάχων, του Λουτρακίου και όλες τις πρωταθλήτριες ομάδες των πρωταθλημάτων της Ε.Π.Σ. Πέλλας και τις ευχόμαστε καλή πορεία για τη νέα αγωνιστική περίοδο.



ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΛΜΩΠΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *