Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΣΙΠΡΑ: Διασφαλισμένες οι καταθέσεις, οι μισθοί και οι συντάξεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έκκληση για ψυχραιμία και νηφαλιότητα έκανε πριν από λίγο ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, με διάγγελμα του προς τον ελληνικό λαό. Παράλληλα, εγγυήθηκε προσωπικά την ασφάλεια
των καταθέσεων, μισθών και συντάξεων των Ελλήνων πολιτών.

Στο σύντομο διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός, αφού κατηγόρησε τους Θεσμούς για τη στάση και τις ενέργειές τους απέναντι στο ελληνικό πρόβλημα, ανέφερε πως με επιστολή του ζήτησε παράταση στο υπάρχον χρηματοδοτικό πρόγραμμα από τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου και τους αρχηγούς των υπόλοιπων 18 κρατών της Ευρωζώνης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην επιλογή της Κυβέρνησης να καταφύγει στη γνώμη του ελληνικού λαού, λέγοντας πως είναι η απόλυτη έκφραση της δημοκρατίας και δικαίωμα κάθε κυρίαρχου λαού. Αναγνώρισε βέβαια πως αυτή η επιλογή οδηγεί τις τράπεζες σε κλείσιμο από αύριο, πράγμα που χαρακτήρισε ως ''ωμό εκβιασμό''.

Κλείνοντας, χρησιμοποίησε την αγαπημένη του έκφραση, όπως φάνηκε κι από τη χθεσινή θυελλώδη συνεδρίαση στη Βουλή, τονίζοντας πως ''Ο μόνος μας φόβος, είναι ο φόβος.''.

Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ το διάγγελμα του Έλληνα Πρωθυπουργού




ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *