Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Μια αξιέπαινη εθελοντική δράση στους Τσάκους Αλμωπίας (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η εθελοντική κι ανιδιοτελής εργασία για το κοινό καλό σπανίζει στις μέρες μας, γι' αυτό και το να βλέπουμε δείγματα αυτής αποτελεί είδηση. Οι Almopistas εντόπισαν την εθελοντική δουλειά ενός ανώνυμου πολίτη στην τοπική κοινότητα Τσακώνων Αλμωπίας και μας την παρουσιάζουν, με λόγια και εικόνες.

''Προχθές γίναμε μάρτυρες μιας εθελοντικής δράσης στους Τσάκους Αλμωπίας. Ένας εθελοντής, ο οποίος δε θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητα του, είδε τα χάλια της στάσης του λεωφορείου και αποφάσισε να κάνει κάτι για αυτό, χωρίς να γκρινιάξει, χωρίς να ζητήσει βοήθεια από κάποιον. 

Έβαψε λοιπόν μόνος του τη στάση του λεωφορείου, επαναφέροντας την στην πρότερη κατάσταση της. Συγχαρητήρια λοιπόν στον ανώνυμο εθελοντή. Ελπίζουμε το παράδειγμα του να το μιμηθούν και άλλοι.''






1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *