Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Επίσκεψη κλιμακίου του ΕΛΓΑ στο Δήμο Αλμωπίας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής 19/6 ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τσιμτσιρίδης με κλιμάκιο του ΕΛΓΑ που πραγματοποίησε επίσκεψη στον Δήμο Αλμωπίας μετά την χαλαζόπτωση των προηγούμενων ημερών.

Συγκεκριμένα, η Προϊσταμένη του Γραφείου κα Μαρία Παπά και η Τμηματάρχης κα Μαρία Καρακώστα, συνοδευόμενες από συνεργάτες τους πραγματοποίησαν αυτοψία σε Τοπικές Κοινότητες όπως η Ξιφιανή, το Άλωρο, η Χρυσή, καθώς επίσης και στην Δημοτική Κοινότητα Αριδαίας, ενώ από την Δευτέρα θα επιστρέψουν για να επισκεφθούν κι άλλα χωριά όπως η Θηριόπετρα, το Βορεινό, η Δωροθέα, η Πολυκάρπη κ.α.

Ο κ. Τσιμτσιρίδης κατά τη σύσκεψη τους καλωσόρισε και τόνισε πως θα πρέπει να υπάρχει μία αγαστή συνεργασία μεταξύ Δήμου και ΕΛΓΑ, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής μας.



ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *