Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Κυριακάτικη ποδηλατάδα από τους Almopistas και τους Φίλους Ποδηλάτου Αριδαίας

Οι Almopistas μαζί με τους Φίλους Ποδηλάτου Αριδαίας διοργανώνουν και φέτος μια ποδηλατάδα για να ξεσκάσουμε έστω για λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Έτσι, θα συναντηθούμε την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο Δημαρχείο Αλμωπίας για να ακολουθήσουμε τη διαδρομή Αριδαία – Δωροθέα – Σωσάνδρα – Λυκόστομο – Πιπεριά – Αριδαία. 

Η διαδρομή αναμένεται να διαρκέσει 1 ώρα, ενώ θα υπάρξει στάση στα γήπεδα tennis της Πιπεριάς για δωρεάν σουβλάκια. Αναψυκτικά θα μπορείτε να αγοράσετε από το κυλικείο. 

Παιδιά κάτω των 12 ετών πρέπει απαραίτητα να συνοδεύονται από τους γονείς τους. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας Aridea Tennis Club, το Ζαχαροπλαστείο Μελίρρυτον και το βιβλιοπωλείο Συμβολη, που στηρίζουν τέτοιου είδους προσπάθειες σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. 

Σας περιμένουμε όλους την Κυριακή!


Almopistas - Φίλοι Ποδηλάτου Αριδαίας

1 comments:

  1. Επιτέλους μια θετικη πρωτοβουλία! Πάμε να περάσουμε ευχάριστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *