Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τα στέκια συγκέντρωσης οπωροκηπευτικών

Ο βουλευτής Πέλλας συναντήθηκε με τον Δημ. Γελαλή, Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, για την εγκύκλιο που φέρει την υπογραφή του όσον αφορά
τις προδιαγραφές των χώρων συγκέντρωσης ροδακίνων και λοιπών οπωροκηπευτικών. 

Ο βουλευτής επισήμανε την αναγκαιότητα νομοθέτησης της εγκυκλίου για να μπορέσει να εφαρμοστεί αποτελεσματικά με σκοπό την τήρηση των κανόνων υγιεινής για τα προϊόντα και την αποφυγή αθέμιτου ανταγωνισμού. 

Ακόμη ζήτησε να υπάρξει μεταβατική διάταξη για την φετινή χρονιά όσον αφορά την ασφαλτόστρωση των χώρων παραλαβής με δεδομένα τα προβλήματα ρευστότητας ( capital controls) και την γενική οικονομική κατάσταση καθώς και τον ελάχιστο χρόνο που είχαν στην διάθεση τους οι ενδιαφερόμενοι για την υλοποίηση όλων των προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας. 

Ο κ. Γελαλής θεώρησε λογικό και δίκαιο το αίτημα του βουλευτή. Η εγκύκλιος θα περιέχεται στον νόμο που θα έλθει σύντομα στη Βουλή για τις βοσκήσιμες γαίες και για την μεταβατική διάταξη υποσχέθηκε άμεση τακτοποίηση , δίνοντας αμέσως εντολή στις υπηρεσίες να ενεργήσουν τα δέοντα. 

Υπήρξε άμεση ενημέρωση για την εξέλιξη του Διευθυντή της ΔΑΟΚ Πέλλας κ. Τρ. Τσαντάκη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *