Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

ialmopiaBet: 2 διπλά και 2 over

Σήμερα το μενού περιλαμβάνει Γιουρόπα Λιγκ,2 ματς με αρκετά γκολ περιμένουμε και 2 θετικά αποτέλεσματα απο Σκανδιναβούς..






 


181. (21.00) Nτέμπρετσεν - Ρόζενμποργκ      2
Απέκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο τους Λετονούς της Σκόντο Ρίγα καθώς το ματς στην Ουγγαρία ήταν 8-0 στο 58' ενώ το τελικό 9-2 διαμόρφωσε ο ..παρολίγο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού,Castillion, Geoffrey.Η Ρόζενμποργκ δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στους ψαράδες απ το Ρεϊκιαβικ(ΚΡ) και με 2 νίκες πέρασες και αυτή στο 3ο προκριματικό γύρο.Πριν 2 χρόνια η Ντεμπρετσεν υποδέχτηκε άλλη μια ομάδα της Νορβηγίας(Στρομγκοντσετ) και ηττήθηκε με 0-3.Διπλό με σκόρερ τον Soderlund,o oποίος φέτος έχει 18 γκολ σε 22 αγώνες με τον σύλλογο του Τροντχαϊμ!


177 (20.30) Ζυρίχη - Ντιναμό Μινσκ    Over

173 (20.00) ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ Τρναβα   Over


191 (21.00) Mπελενένσες - Γκετεμποργκ    2
Επιστροφή στην Ευρώπη για την ομάδα του Σα Πίντο μετά απο 8 χρόνια με στόχο τη 1η νίκη της στο θεσμό μετά απο 27χρόνια!Η περσινή 6η θέση της την έφερε ξανά σε Ευρωπαϊκή συμμετοχή αλλά παρόλα αυτά δεν ενισχύθηκε ενώ αντιθέτως θα παραταχθεί και χωρίς 2 βασικούς της περσινής ομάδας(μόνη αξιοσημείωτη προσθήκη στο ρόστερ ο πολύπειρος και παλιός διεθνής Πορτογάλος αμυντικός,Τονελ,που ήρθε απο την Β' κατηγορία).Οι Σουηδοί της Γκέτεμποργκ προέρχονται απο πρόκριση κόντρα στη Σλασκ με 1 νίκη και 1 ισοπαλία εκτός.Σε φουλ ρυθμούς η Γκέτεμποργκ που έχει παίξει ήδη 17 αγώνες πρωταθλήματος(βρίσκεται και στην κορυφή) και 2 ευρώπης απέναντι σε μια Μπελενένσες χωρίς επίσημο ρόστερ.Εμπειρία,ποιότητα και ετοιμότητα δείχνουν Γκέτεμποργκ παρόλα αυτά την βρίσκουμε σε απόδοσεις αουτσαιντερ,οπότε δείχνει ν αξίζει το διπλό dnb.

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *