Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Το πρώτο αντισυλληπτικό χάπι (Σαν σήμερα 18/8)

1919 Το πρώτο αντικαπνιστικό σωματείο ιδρύεται στις ΗΠΑ.


1999 πέθανε σε ηλικία 66 ετών ο πρωταθλητής της ελεύθερης πάλης Τζίμης Αρμάου, λαϊκός αθλητής της μεταπολεμικής Ελλάδας, που διασκέδαζε μικρούς και μεγάλους στις γειτονιές της Αθήνας.

1982 Υπάλληλος της Ιονικής Τράπεζας Θεσσαλονίκης εξαφανίζεται με 700 εκατομμύρια δραχμές

1946 Το τελευταίο κομβόι με Εβραίους της Θεσσαλονίκης φτάνει στο Άουσβιτς




Ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο facebook : Δείτε Τι Έγινε Σαν Σήμερα Στον Κόσμο


Μουσική 18/8
1977 Το συγκρότημα των «Police», με επικεφαλής τον Στινγκ, δίνει την πρώτη του συναυλία στο Μπέρμιγχαμ.
Aθλητισμός 18/8
1886Τα αδέρφια Carr Baker Neel και Samuel Neel κατακτούν τον τίτλο στο ανοιχτό διπλό τελικό τένις του αμερικάνικου πρωταθλήματος όταν νικούν τους Robert Wrenn και M.G. Chace σε 5 σετ και γίνονται η πρώτη ομάδα που αποτελείται από αδέρφια που καταφέρνει μια τέτοια διάκριση
1928Στο Βερολίνο ο Γερμανός ρίπτης Εμιλ Χίρσφιλντ (Emil Hirschfeld) σημειώνει νέο παγκόσμιο ρεκόρ στη σφαιροβολία (15μ87)
2009Διακόπτεται λόγω επεισοδίων ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ του Εργοτέλη και του ΟΦΗ και ενώ το σκορ είναι 1-0 υπέρ του Εργοτέλη.

Παρακολουθήστε το trailer της σελίδας μας  ΕΔΩ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *