Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Αλμωπός Αριδαίας: Πάμε...γήπεδο!

Συνεχίζεται απρόσκοπτα και χωρίς προβλήματα , μάλιστα σε έντονους ρυθμούς , η προετοιμασία του Αλμωπου Αριδαίας. Βρισκόμαστε ήδη στην τρίτη εβδομάδα και η καλή δουλειά που γίνεται κορυφώνεται . Ο προπονητής της ομάδας, Γιώργος Τυριακίδης και ο βοηθός προπονητή Γιάννης Κανωτίδης, επικεντρώνουν το πρόγραμμα στα εξής σημεία :

Στην αξιολόγηση υλικού, με βάση τα εργομετρικά που έγιναν με την επίβλεψη του καθ.ΤΕΦΑΑ Θεσ/νικης κ.Κέλλη . 

Στις διπλές προπονήσεις, πρωινή που αφορά την φυσική κατάσταση, και απογευματινή με έμφαση στην τακτική συμπεριφορά της ομάδας .

Τέλος, στην προσπάθεια να γίνει "πάντρεμα" του κορμού της ομάδα με τις μεταγραφές που ήδη έγιναν, και το τσεκάρισμα της ετοιμότητας των νέων από την Κ17 που θα μπορέσουν να ενισχύσουν την ομάδα . 

Παράλληλα, η διοίκηση σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ, βολιδοσκοπεί μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση της ομάδας, οπού και αν κριθεί αυτό απαραίτητο. Τελικός στόχος είναι να γίνει το πολυπόθητο άλμα του ΑΛΜΩΠΟΥ και να πανηγυρίσουμε πρωτάθλημα και άνοδο στα σαλόνια της Γ' Εθνικής κατηγορίας . 

Σε ότι αφορά τα φιλικά παιχνίδια, μετά από αυτό στην Αλεξάνδρεια, ακολούθουν αλλά δυο με ομάδες της Ένωσης Ημαθίας, την Ειρηνούπολη και το Ροδοχώρι. Ευχαριστούμε τους φίλαθλους μας που παραβρεθήκαν στο γήπεδο της Αλεξάνδρειας και στήριξαν την ομάδα, και ενημερώνουμε ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τον τόπο και τον χρόνο διεξαγωγής των φιλικών που ακολούθουν . 



Το Δ.Σ του Αλμωπού Αριδαίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *