Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Διονύσης Σταμενίτης: «Η χώρα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις και στήριξη του πρωτογενούς τομέα»

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τους χιλιάδες συμπολίτες μου που και σε αυτήν την αναμέτρηση επέλεξαν και εμπιστεύτηκαν τη Νέα Δημοκρατία. 

Όλοι μαζι αγωνιστήκαμε με υπευθυνότητα και ειλικρίνεια. Δώσαμε την εκλογική μας μάχη μακριά απο λαϊκισμούς και εύκολα λόγια.

Ο ελληνικός λαός έδωσε την εντολή στον ΣΥΡΙΖΑ να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας και τώρα ο κ. Τσιπρας δεν έχει καμια δικαιολογία για να ξεφύγει απο τις ευθύνες του. 

Η Νέα Δημοκρατία θα συνεχίσει, όπως έκανε όλα αυτα τα χρόνια, να στηρίζει και να θωρακίζει την Ευρωπαϊκή πορεία της χώρας, να εγγυάται την ομαλότητα και την σταθέροτητα της και να αγωνίζεται, καθε φορά απο τη θέση που της δίνει ο ελληνικός λαός, για τα συμφέροντα των πολιτών. 

Η Ελλάδα χρειάζεται μεταρρυθμίσεις, επενδύσεις και στήριξη του πρωτογενούς τομέα προκειμένου να μπορέσει να ξεφύγει απο τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και των ελλειμμάτων. Ως αντιπολίτευση, ο ρόλος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι όλα αυτά θα γίνουν και να μην αφήσουμε περιθώρια να χαθεί και άλλος χρόνος. 

Προσωπικά δηλώνω οτι είμαι παρών, δίπλα σας, για να συνεχίσουμε ολοι μαζί να μαχόμαστε για την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας και να διεκδικούμε το μέλλον που μας αξίζει !


Διονύσης Σταμενίτης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *