Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Τι στήριξε τελικά ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δ. Μπίνος στις Βουλευτικές εκλογές;

Παρά την απουσία του συνόλου της δημοτικής αρχής Αλμωπίας από τον αγώνα η Νέα Δημοκρατία κατάφερε να βγει πρώτη στον Δήμο Αλμωπίας με 4 ποσοστιαίες μονάδες περίπου. Μάλιστα η νίκη αυτή είναι μεγάλη καθώς στον Δήμο Αλμωπίας υπάρχει Βουλευτής από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Σηφάκης. 
 
Η νίκη όμως αυτή ήρθε χωρίς την βοήθεια από την γαλάζια στα χαρτιά δημοτική αρχή Αλμωπίας. Σας θυμίζουμε την επίσκεψη του εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας από τα κεντρικά και Βουλευτή Β Θεσσαλονίκης Θεόδωρου Καράογλου που τον υποδέχθηκε στο δημαρχείο το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης. Απών από παντού ο Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος. Απών και από την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο Βελίδειο όπου μίλησε στους παραγωγικούς φορείς. Μάλιστα όπως μας ενημέρωσαν από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας ο Δήμαρχος είχε προσωπική πρόσκληση για να παραβρεθεί ενώ θα μπορούσε να στείλει και κάποιον άλλον εκπρόσωπο του. 
 
Την ευθύνη βεβαίως έχουν και οι Δημοτικοί του σύμβουλοι που παλαιότερα στα εύκολα δήλωναν με στόμφο την κομματική τους ταυτότητα. Τώρα στα δύσκολα απόντες πίσω από Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο. Τουλάχιστον 10 εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι ανήκουν στην Νέα Δημοκρατία. Είναι δημόσια πρόσωπα. Μοναδική εξαίρεση ο Δημοτικός σύμβουλος Αλμωπίας Χρήστος Χουρσόγλου που μάτωσε πραγματικά για το Κόμμα. Αν έχουν αποφασίσει να αλλάξουν παράταξη τότε πρέπει να το πουν δημοσίως. Γιατί η Νέα Δημοκρατία και χωρίς αυτούς κατάφερε να είναι πρώτη στην Αλμωπία. Πρώτη στην Δημοτική ενότητα Αριδαίας, ενώ στην δημοτική ενότητα Εξαπλατάνου έχασε για 13 μόνο σταυρούς. Ας επικεντρωθούμε και πάλι όμως στον Δήμαρχο Αλμωπίας ο οποίος και την ημέρα που ψήφισε με δήλωση του κράτησε ασφαλείς αποστάσεις από τη Νέα Δημοκρατία. Διαβάστε παρακάτω την δήλωση του:

Η Ελλάδα χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση. Σε περιόδους κρίσης επιβάλλονται οι συνεργασίες. Οι πολιτικοί όλων των κομμάτων θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους για να βγει η χώρα μας από το αδιέξοδο. 

Η πλήρης απουσία του από τα της Νέας Δημοκρατίας προεκλογικά δεν τον εμπόδισε να συναντηθεί μια μέρα πριν τις εκλογές με τον Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Σηφάκη και να φωτογραφηθεί. Μάλιστα φαίνεται και ιδιαίτερα ευδιάθετος. Σίγουρα αυτό το ζήτημα με την τακτική που ακολουθεί ο Δήμαρχος και έχει σαφώς εγκλωβίσει δημοτικούς του συμβούλους θα μας απασχολήσει και σε επόμενα τεύχη της εφημερίδας μας. Πάντως το μήνυμα είναι ότι η Νέα Δημοκρατία και χωρίς τα δεκανίκια του καθενός. Χωρίς βοήθεια από κανένα και με σκληρό πόλεμο που δέχθηκε στάθηκε όρθια και πρώτη στην Αλμωπία. Την επόμενη φορά όμως οι φύλακες θα έχουν γνώση.
 
 
 
 
 
πηγη: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ | meapopsi.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *