Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Έναρξη μαθημάτων τέννις από τον πετυχημένο Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας

Mini Tennis - Αρχάριοι



Πρωταρχικός στόχος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας είναι η γνωριμία και η διάδοση του αθλήματος του Tennis σε μικρά παιδιά και για τον λόγο αυτό έχει σχεδιάσει και αναπτύξει ένα σύγχρονο πρόγραμμα Mini Tennis που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5-10 ετών. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό θα αναδειχθούν οι μελλοντικοί αθλητές του Tennis.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επικεντρώνεται:
 
  • Στην αποτελεσματική προετοιμασία των παιδιών μέσα από ένα πλούσιο διδακτικό υλικό, κατάλληλα προσαρμοσμένο και απλοποιημένο στο επίπεδο ανάπτυξης αυτής της ηλικίας (π.χ. ελαφριά ρακέτα μικρών διαστάσεων, μπάλα χαμηλής πίεσης αέρος, χαμηλό δίχτυ).
  • Στην ανάπτυξη θεμελιώδη δεξιοτήτων όπως ευκινησία, ισορροπία, και συντονισμό, με τη βοήθεια ποικίλων ασκήσεων που εκτελούνται υπό τη μορφή παιχνιδιών.
  • Στην ατομική και ομαδική βελτίωση των ικανοτήτων τους μέσα από τη συστηματική αξιολόγηση της προόδου κάθε παιδιού.
  • Στην ανάπτυξη ιδανικού κλίματος εκμάθησης αλλά και σωστής διαπαιδαγώγησης των παιδιών που επιτυγχάνεται μέσα από τις αρετές της ομαδικότητας, συνεργασίας και υγιή ανταγωνισμού.
  • Το πρόγραμμα διαρκεί 10 μήνες και τα παιδιά προπονούνται 2,5 ώρες την εβδομάδα, από ειδικό στο mini tennis προπονητή.

Προγράμματα Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας

MINI TENNIS – Αρχάριοι

Ηλικίες 5-10 ετών

Προπόνηση: 2,5 ώρες την εβδομάδα , κάθε Δευτέρα και Τετάρτη ή Τρίτη και Πέμπτη στις 16:45 και 18:00 σε γκρουπ 4-8 παιδιών με προπονητή τον κ. Πέτρο Πρίτσκα τηλ: 6970884989

Γήπεδο : Στο δρόμο προς Εξαπλάτανο, πριν από τη γέφυρα.

Σκοπός του προγράμματος:

1. Πρώτη επαφή των παιδιών με το άθλημα

2. Εξοικείωση με ρακέτα & μπάλα.

3. Βελτίωση κινητικών δεξιοτήτων.

4. Εισαγωγή στα βασικά κτυπήματα του tennis.

Θα χρησιμοποιηθεί ειδικός εξοπλισμός και διδακτικό υλικό για ευχάριστη και αποτελεσματική διδασκαλία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *