Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

IALMOPIA LIVE: Συγκίνησε το τουρνουά μπάσκετ προς τιμήν του "Σταύρου Άντζιου" στην Αριδαία [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Τουρνουά μπάσκετ "ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΤΖΙΟΣ"





Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (26 & 27 Σεπτεμβρίου) στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας το τουρνουά μπάσκετ "Σταύρος Άντζιος", στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του Φ.Ο.Αριδαίας.

Μεγάλη η συγκίνηση για την θεία του εκλιπόντος, Αθηνά Μπουλγούρη, η οποία παρέλαβε ανθοδέσμες και αναμνηστικά του τουρνουά από τις ομάδες και απένειμε τα κύπελλα του τελικού, εκφράζοντες τις ευχαριστίες της σε όλους για τη συμμετοχή και τη διοργάνωση.

Στο ημίχρονο έγινε η κλήρωση για ένα τάμπλετ, με τυχερό αριθμό το 81. Τα έσοδα από τα λαχεία θα διατεθούν στο Ειδικό Σχολείο Αριδαίας.


Η Διοίκηση του Φ.Ο.Αριδαίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, καθώς και τους διαιτητές του τουρνουά Αρβανίτη Γιώργο και Καραμανλή Γιώργο.

Για την ιστορία, το τρόπαιο του τουρνουά κατέκτησε ο Φ.Ο.Αριδαίας, νικώντας στον τελικό την ομάδα της Κρύας Βρύσης.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:


Σάββατο 26/9

Φ.Ο.Αριδαίας - ΓΑΣ Έδεσσας 80-55

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 56-58

Κυριακή 27/9

Μικρός τελικός: ΓΑΣ Αλεξάνδρειας - ΓΑΣ Έδεσσας 67-45

Μεγάλος τελικός: Φ.Ο.Αριδαίας - ΓΑΣ Μ. Αλέξανδρος Κρύας Βρύσης 70-53
Δείτε τις φωτογραφίες:


















ialmopia.gr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *