Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ευχαριστήριο του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μας ευχαριστίες προς το Δήμο Αλμωπίας για τη συμπαράστασή του στην εκδήλωση για τους Πρόσφυγες, που έλαβε χώρα στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στις 23-11-15, στους Διευθυντές των Σχολείων καθώς και στους γονείς των μαθητών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτής της «προσφοράς».

Ακόμη απευθύνουμε ευχαριστίες προς όλα τα σχολεία που συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία: 1ο Γυμνάσιο Αριδαίας, 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας, Γυμνάσιο Προμάχων, ΓΕΛ Αριδαίας, Εσπερινό Λύκειο και ιδιαίτερα προς το ΕΠΑΛ Αριδαίας που σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος αυτής της εκδήλωσης.

Συγχαρητήρια λοιπόν, σε όλα τα παιδιά καθώς και στους υπεύθυνους καθηγητές!


Από τη Συντονιστική Ομάδα
Χρήστος Ρίζος
Υποδιευθυντής 2ου Γυμνασίου Αριδαίας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *